AnoTurtiainen Tyytyväisyys jarruttaa kehitystä.

Viesti eduskuntavaaliehdokkaille yli puoluerajojen

Soldiers of Odin on julkaissut videon, jossa he ovat luvanneet ottaa Suomessa oikeuden omiin käsiinsä puolustaessaan lapsia ja naisia raiskareilta.

Linkki videoon: https://vimeo.com/316291830

Jos istuva hallitus olisi toiminut vastuullisesti ja enemmistö istuvista kansanedustajista olisi edustanut kansaa, ei tämän kaltaisia ilmiöitä olisi maahamme syntynyt. Nyt yhteiskuntarauhakin on jo pilalla, kun ihmiset uhkailevat jo porukalla ottaa oikeuden omiin käsiinsä.

Sipilän hallitus on Suomen historian huonoin hallitus. Se on pilannut niin paljon asioitamme, ettei tulevilla päättäjilläkään ole uskottavuutta jos nyky hallituksen ahneudet painetaan villasella. Tilanne lähtee korjautumaan vain luottamuksen kautta ja luottamusta on turha kuvitella kellekään, jos rötösherroja ei laiteta vastuuseen.

SINÄ 2019 eduskuntavaaliehdokas yli puoluerajojen.

Jos tulet valituksi eduskuntaan, sinun tulee olla valmis laittamaan Sipilän hallituksen väki henkilökohtaiseen vastuuseen ahneuksistaan. Sinulle ei ole luvassa ruusuinen poliittinen ura hillotolppineen. Sinun hartiat pitää kestää vastuu suomalaisten asioista, asioista jotka ovat kaukana siitä hyvästä mitä Suomen kansa on parhaillaan päässyt kokemaan. Sinä astut päättäviin saappaisiin aikana, jossa Suomen sisäiset rähinät ovat lähempänä, kuin sataan vuoteen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

"...sinun tulee olla valmis laittamaan Sipilän hallituksen väki henkilökohtaiseen vastuuseen ahneuksistaan."

Pukeudutaan naamareihin, mennään niiden kanssa treffeille ja hakataan ne?

Käyttäjän SeikkuKaita kuva
Seikku Kaita

Et sitten (taaskaan) ymmärtänyt lukemaasi?

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

No blogisti unohti kertoa miten Sipilä pannaan henkilökohtaiseen vastuuseen ja mistä. Määrätäänkö joku taannehtiva laki kuten aikoinaan "sotasyyllisten" varalla vai kui?

Käyttäjän jaakko7 kuva
Jaakko Kontinen

Ministeri vastaa Ministerivastuulain mukaan , vaikka Valtakunnanoikeudessa. Vrt. Juhantalo, Urho Kiukas jne... Ainakin ennen oli laki , jossa kymmenen kansanedustajaa voi laittaa prosessin liikkeelle. Mutta tietysti täytyy olla vahvat perusteet ja näytöt että prosessi käynnistyy. Juristit osaa kertoa enemmän..

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset