Työtaistelut kiihtyvät ja kaikkia vit***aa…

Iltalehti kirjoitti tänään ”Työtaistelut kiihtyvät: JHL julisti kahden päivän lakon – lapset ja vanhukset voivat jäädä ilman ruokaa”.

Ammattiliitot käyttävät häikäilemättömästi tilaisuutta hyväkseen, jotta demarit olisivat pääministeripuolue tulevien vaalien jälkeen. Valtamedian vallassa oleva duunari on nyt alttiimmillaan ammattiliiton juonille, kun hallitus antaa keppiä duunarille irtisanomislain kautta.

Vaikka itse olenkin työnantajan asemassa yrittäjänä ja tiedostan, että tietynlaista irtisanomislakia tarvitaan, silti en voi kun ihmetellä hallituksen tapaa toimia tässäkin asiassa. Tähän pattitilanteeseen on tultu, koska kaikkia muita asioita on ahneuksissaan tehty päin persettä jo pitkän aikaa. Ensin annetaan vuosi tolkulla koko kansalle keppiä ja sitten duunarille lisää keppiä irtisanomislain kautta. Samaan aikaan korotellaan vielä lisää verojakin.  HALOO! Tällaiset asiat hoidetaan käymällä kauppaa. Annetaan toiselle osapuolelle kohtuullisesti hyvää, niin toinen vastaa hyvällä ja voidaan sopimalla tehdä kaikkia osapuolia tyydyttävä sopimus.

JA MIETTIKÄÄ! Kaikki muu piiska, mitä duunari on ennen tätä irtisanomislakia kokenut, ammattiliitot eivät ole puuttuneet niihin millään tavalla puolustaakseen duunaria.

Verot on jo korotettu sille tasolle, että kulutettuaan liksansa duunari maksaa koko liksasta jo noin 70% veroja.  Ja hallitus kehtaa vielä esittää lisää veronkorotuksia. Eikä siinä vielä kaikki, vaan tuolla duunarin selkänahasta kynityllä 70% verolla yritetään ”parantaa” koko maapalloa kehitysavun kautta, puhumattakaan ilmastolla huijaamisesta. Samaan aikaan maastamme on tehty turvaton ottamalla elätettäväksi elintasopakolaisia, joista suurin osa on osoittautunut rikollisiksi. Edes laittomasti maassa olevia ulkomaalaisia ei saada ulos maasta, vaan heitäkin on alettu ruokkimaan duunarilta kerätyillä veroilla samaan aikaan kuin kantaväestön vähäosaisilta leikataan etuisuuksia.

MIKSI AMMATTILIITOT EI PUOLUSTA DUUNAREITA EDELLÄMAINITUISSA ASIOISSA? Ei tietenkään, koska ammattiliitoilla ja demareilla on yhteistä asuntobisnestä, mikä tuntuu olevan heidän päätoimiala nykyään. Duunarilta tarvitaan vain ääni vaaleissa. Demarit pääministeripuolueena pääsisi haalimaan lisää kehitysmaalaisia duunareiden elätettäväksi Suomeen. Kehitysmaalaisilla täytetään demareiden omistuksessa olevat asunnot, koska niiden  vuokrille on varma maksaja, eli valtio, eli suomalainen veronmaksaja.

Nämä työtaistelut johtuvat siis siitä, että kaksi mätämunaa, hallitus ja ammattiliitot yhdessä demareiden kanssa nokittelevat, kumpi pääsee kusettamaan suomalaista nettomaksajaa seuraavien vaalien jälkeen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu