AnoTurtiainen Tyytyväisyys jarruttaa kehitystä.

Perussuomalaiset kovassa nousussa

Poliittisessa ilmapiirissä on isoja merkkejä siitä, että perussuomalaiset ovat tekemässä kovaa nousua. On selvää, että media, puolueet, ym tahot tekevät ”hiljaisia” gallupeja puolueiden kannatuksista eduskuntavaalien lähestyessä.

 

Edellä mainittujen galluppien tulokset ovat ajaneet tietyt tahot tekemään mitä älyttömimpiä ulostuloja. Jokainen täysipäinen politiikkaa seuraava tietää, että Perussuomalaiset eivät ole saaneet Jyväskylän kuulun puoluekokouksensa jälkeen valtamediasta juurikaan kuin negatiivista palstatilaa. Nyt kuitenkin valtamediakin joutuu kirjoittamaan asiaakin Perussuomalaisista säilyttääkseen uskottavuutensa. Tässä hyvänä esimerkkinä tuore Iltalehden artikkeli ”Jussi Halla-aho haluaa lopettaa haittamaahanmuuton, kehitysavun ja viedä perussuomalaiset hallitukseen - lähettää painokkaat terveiset hallitusyhteistyöstä irtisanoutuneille Sipilälle ja Orpolle: Puheenjohtajat tulevat ja menevät”.

 

Puolueista ehkä räikein ulostulo on tullut Kokoomukselta, jossa Kokoomus paljastaa huolensa perussuomalaisten noususta. Iltalehden artikkeli "Kokoomus perustaa vihapuhetyöryhmän - pitää tehdä huolellinen analyysi, mitä kaikkea sananvapauden piiriin kuuluu” paljastaa hyvin Kokoomuksen huolen. Perussuomalaisiahan on syytetty vihapuheesta, kun he ottavat asioihin kantaa sosiaalisessa mediassa.

 

Parhaillaan on myös valtava kuhina Perussuomalaisten suosiman sosiaalisen median sisällä. Nettipoliisit ym ”vihapuheita” kyttäävät tahot roikkuvat sosiaalisessa mediassa yötäpäivää. Itselläni on tästä hyvä esimerkki, kun facebook asetti allekirjoittaneen muutama viikko sitten kuukauden julkaisukieltoon, syynä ”vihapuheita” kyttäävien joukkoilmianto jostakin vuosia vanhasta kommentistani facekookissa. Julkaisukielto asetettiin heti sen jälkeen, kun ilmoitin facebookissa, että Perussuomalaisten Etelä-Savon piiri päätti esittää minua eduskuntavaaliehdokkaaksi. Myös parhaillaan voimassa olevan julkaisukiellon aikana olen saanut facebookilta 4 ilmoitusta eri julkaisuistani, jotka facebook on nyt asettanut tilaan, jossa vain  minä voin ne nähdä.

 

Mielenkiintoista seurata kuinka älyttömiä ulostuloja ja tempauksia vielä näemmekään ennen 2019 eduskuntavaaleja. Suomalaiset tuskin kuitenkaan hyväksyvät sitä, että ne ketkä ajavat heidän asiaa, yritetään keinoja kaihtamatta hiljentää.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (25 kommenttia)

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Mitä lienevät ne "isot merkit"?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Nää merkit ovat vain persujen omissa unelmissa, kukaan muu ei niitä merkkejä nää :)

Gallupitkin ovat aina väärässä silloin kun kannatus laskee, ja sitten taas oikeassa, kun se nousee.

Persujen logiikka on sellaista mitä ei tavallinen äänestäjä ymmärrä.

Käyttäjän heikkihyotyniemi kuva
Heikki Hyötyniemi

Kuule ... Gallupeissa alkaa olla havaittavissa aika johdonmukainen tendenssi: viimeisessä (ratkaisevassa) kyselyssä "PS:n kannatus on kääntynyt laskuun" ... jatkaen kuitenkin vaalien jälkeen edelleen kasvuaan.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

"Mielenkiintoista seurata kuinka älyttömiä ulostuloja ja tempauksia vielä näemmekään ennen 2019 eduskuntavaaleja. "

Jos vanhat merkit paikkansa pitävät niin useampi persu tekee parhaansa saadaakseen tuomion jostain tekemästään tai sanomastaan älyttömyydestä jotta saisi vaalien alla nimen lehteen ja pääsisi uhriutumaan omilleen.

Jäämme odottamaan.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Yksi älyttömien ulostulojen muoto lienee ylpeillä julkisesti jollekin alustalle saamallaan julkaisukiellolla, kykenemättä reflektioon omien toimiensa osuudesta tapahtuneeseen.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Top 3 anti-perspirantit äänessä

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

On ihan aiheellista kyllä kysyä, että missä tämä kannatuksen nousu näkyy ja miten?
Vihreidenkin lasku, joka on pelkästään hyvä asia näkyy kyllä mielipidetutkimuksissa. Kyllä ne melko luotettavia ovat olleet.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Nyt kannattaisi Pitää edustaja Hakkaraista kovasti esillä julkisuudessa. Hänessä kiteytyy perussuomalaisuuden syvin olemus.

Käyttäjän seppokalevi kuva
Seppo Turunen

Tuosta referenssi-listasta kaikki muut on ymmärrettäviä...mutta voisiko blogisti selventää; millainen kansainvälinen yrittäjä hän on?? Ja ylipäätään milloin voidaan käyttää käsitettä "kansainvälinen yrittäjä"?

Käyttäjän anoturtiainen kuva
Ano Turtiainen

Kiitos Seppo hyvästä kysymyksestä.

Pahoittelen kun vastaan näin viiveellä.. olin USA:ssa kun kirjoitin tämän artikkelin, mitä kommentoit ja sen jälkeen alkoi matka Suomeen, nyt kotona…

Olen luonut/piirtänyt tuotemerkin, jonka rekisteröin 1997 Suomeen ja 2000 luvulla Eurooppaan. USA:han rekisteröin tuon merkin 2014. Tuotemerkin alla toimii tällä hetkellä kolme omistamaani osakeyhtiötä Suomessa ja kaksi USA:ssa. Suomalaisista yhtiöistä yksi myy ja markkinoi tuotemerkin tuotteita koko maailmaan ja sillä on jälleenmyyjiä noin 35:ssä eri maassa. Toinen kolmesta Suomalaisesta yhtiöstä tekee tuotemerkin käyttösopimuksia eri puolille maailmaa. Tällä hetkellä sopimuksia on neljään eri maahan. Kansainvälinen voimanostoliitto IPF (International Powerlifting Federation) on markkinoinut tuotemerkkiäni ja sen tuotteita vuodesta 2000 alkaen yli 90 jäsenmaahansa. Omistamani USA:n yhtiöt myyvät ja markkinoivat tuotemerkkini tuotteita USA:ssa ja Kanadassa.

Katson, että edellisen perusteella olen oikeutettu käyttämään ”kansainvälinen yrittäjä” käsitettä profiilissani.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

En tiedä onko nousussa,mutta siinä olet oikeassa että saaamme nähdä taas kuinka vanhat puolueet selittävät kaikenlaista ja puhuu paskaa ynm.. Demokratian irvikuvia!!

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Eikös kansa äänestä?

Onko se sitten niin, että se kansa on niin tyhmää, ettei ymmärrä kuinka hyvä vaihtoehto persut ovat. :)

Selittelyä persuilla kyllä riittää, se ei lopu koskaan

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Aika vähän PS selittelee, muut selittelee enemmän.. Mut noo, ihminen on aika tyhmä eläin, jos sulle valehdellaan positiivisesti kuten Kok,Kesk,SDP jne. tekevät sitä ihminen tahtoo hyväksyä ne.. Samaten se on PS:n kohdallakin.. paljon asioita joista kerrotaan vain positiivisesti ja ihmiset uskovat, eivätkä jaksa etsiä niitä negatiivisia puolia asioista! Sitten on niitä ihmisiä joita asiat kiinnostavat ja he etsivät netistä tiedot (Opettelee asioita), onko asia niin miten väitetään? Meitä on aika vähän sellaisia jotka oikeasti etsii tietoa puolueiden väitteistä, ja ihmisistä joita äänestää!

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

"Eikös kansa äänestä?"

Niin äänestää kuten myös USA:ssa, Puolassa, Unkarissa... mutta kun tunnu kelpaavan petterille.
Oletko muuten huomannut mellakat Bukarestissa?
Siellä 50 000 tuhatta kansalaista osoittaa mieltään vasemmistohallitusta vastaan...
Juu ei ole uutisoitu YLE:n tv uutisissa...

Yli 450 loukkaantunutta mielenosoittajaa ja 30 poliisia...

https://yle.fi/uutiset/3-10348868

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Tuossa monen mutkan kautta saanut vähän vihiä tulevasta PS puolueen vaaliohjelmasta. Se on hyvin erilainen jos vertaa perinteisiä puolueita, melko uutta ajattelua. Ja tietysti maahanmuutosta sen verran, että sitä ei käsitellä yhtenä massana vaan tuodaan selkeästi esille mitä on mitäkin.

Veikkaan hyvää tulosta Perussuomalaisille. Ei ole enään populisti puolue vaan heillä on selkeä poliittinen agenda. Ootellaas ko julkaisevat.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

"Veikkaan hyvää tulosta Perussuomalaisille. Ei ole enään populisti puolue vaan heillä on selkeä poliittinen agenda. Ootellaas ko julkaisevat."

Tuo on aika hyvähuomio, ennen Soini heitti niitä letkauksia jotka ymmärrettiin tahallaan väärin.. Ja vitsiä heitettiin niistä jne. "Kuten Kaikki lippikset ei samalle meloonille sovi" Menikö se noin? Mutta anyway, kaikki tajuaa mitä tuolla lauseella tarkoitetaan, mutta se on helppo ymmärtää väärin ja vitsiä heittää.

Mutta nyt kun PJ:nä onkin vakava, ei vitsiä heittelevä väittely nero Halla-Aho, joka pääsee puhumaan Vaaliväittelyissä ynm. ohjelmissa. Oikeasti voi ihmiset alkaa ymmärtämään Suomen tilanteesta enemmän! Ja voi saada vaihtaa ihmisiä puolueista Persuihin... Mielenkiintoista kyllä tulee miten Halla-Aho yritetään "murskata" Ylellä ja muissa väittelyissä. Ylellä oli yritystä pyytämällä hänet vieraaksi eri asiaohjelmiin ja käytiin 3 vs Halla-aho keskusteluja joissa melkeimpä aina Halla-Aho vei muita 100-0..

Itse veikkaan että kukaan Halla-Ahon vastustaja ei pysty väittelemään etteivät he kävisi mieheen itseensä kiinni huutamalla "rasismi" "Rasisti" "natsi"

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Tuossa kommentissa näkyy hyvin persujen lahkolaismeininki. Mestari on johdattanut opetuslapsensa kauaksi realiteeteista.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen Vastaus kommenttiin #19

En tiedä lahkolaismeiningistä, mutta Halla-aho aidosti on varsin hyvä keskusteluissa/väittelyissä. Mikäli joku väittää ettei hän ole hyvä väittelyissä, ei luultavasti ole nähnyt häntä sellaisissa... tai elää todella pahasti kuplassa.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen Vastaus kommenttiin #19

Mikä "mestari" ja mikä lahkolaismeininki. (nauran)..

Siis jos oikeasti et tiedä miten hyvä hän on bäittelyissä ja muissa keskustelu asioissa, niin käy kahtomassa niitä videoita..

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Meillähän ei ole mitään huolta kannatuksen noususta. Jos ei muuten nouse, niin voimanostaja Juvalta tulee ja nostaa.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Luulin että liiallinen kannatuksen nousu nimenomaan on huolenaihe. Siitähän seuraa hallituspesti. Sehän on kaikille myrkkyä, mutta populistille kuolemaksi.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Miten koet, onko Unkarin Fidesz populistipuolue?

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

"Kyllä se nousee, odota vain rauhassa", lohdutti prostituoitu impotenttia.

Käyttäjän KristianSheikkiLaakso kuva
Kristian Sheikki Laakso

Perussuomalaisten alhaisista prosenteista voi vielä hetken nauttia. Ne kyllä tulee siitä nousemaan, kunhan edes nähdään ketä on ehdolla. On kuitenkin pitkään ollut trendinä siirtyä puolue ääänestämisestä henkilö äänestämiseen. Siitä on niin paljon esimerkkejä pitkin Suomea. Ja tämä suunta jatkuu edelleen, kun porukka on kypsää vanhaan puoluepolitiikkaan. Ano tulee vetämään Savossa komean potin, sen tietää jo nyt, kun vähän pitää silmiä auki ja näkee sen tekemisen meiningin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset