Perussuomalaiset kovassa nousussa

Poliittisessa ilmapiirissä on isoja merkkejä siitä, että perussuomalaiset ovat tekemässä kovaa nousua. On selvää, että media, puolueet, ym tahot tekevät ”hiljaisia” gallupeja puolueiden kannatuksista eduskuntavaalien lähestyessä.

 

Edellä mainittujen galluppien tulokset ovat ajaneet tietyt tahot tekemään mitä älyttömimpiä ulostuloja. Jokainen täysipäinen politiikkaa seuraava tietää, että Perussuomalaiset eivät ole saaneet Jyväskylän kuulun puoluekokouksensa jälkeen valtamediasta juurikaan kuin negatiivista palstatilaa. Nyt kuitenkin valtamediakin joutuu kirjoittamaan asiaakin Perussuomalaisista säilyttääkseen uskottavuutensa. Tässä hyvänä esimerkkinä tuore Iltalehden artikkeli ”Jussi Halla-aho haluaa lopettaa haittamaahanmuuton, kehitysavun ja viedä perussuomalaiset hallitukseen – lähettää painokkaat terveiset hallitusyhteistyöstä irtisanoutuneille Sipilälle ja Orpolle: Puheenjohtajat tulevat ja menevät”.

 

Puolueista ehkä räikein ulostulo on tullut Kokoomukselta, jossa Kokoomus paljastaa huolensa perussuomalaisten noususta. Iltalehden artikkeli "Kokoomus perustaa vihapuhetyöryhmän – pitää tehdä huolellinen analyysi, mitä kaikkea sananvapauden piiriin kuuluu” paljastaa hyvin Kokoomuksen huolen. Perussuomalaisiahan on syytetty vihapuheesta, kun he ottavat asioihin kantaa sosiaalisessa mediassa.

 

Parhaillaan on myös valtava kuhina Perussuomalaisten suosiman sosiaalisen median sisällä. Nettipoliisit ym ”vihapuheita” kyttäävät tahot roikkuvat sosiaalisessa mediassa yötäpäivää. Itselläni on tästä hyvä esimerkki, kun facebook asetti allekirjoittaneen muutama viikko sitten kuukauden julkaisukieltoon, syynä ”vihapuheita” kyttäävien joukkoilmianto jostakin vuosia vanhasta kommentistani facekookissa. Julkaisukielto asetettiin heti sen jälkeen, kun ilmoitin facebookissa, että Perussuomalaisten Etelä-Savon piiri päätti esittää minua eduskuntavaaliehdokkaaksi. Myös parhaillaan voimassa olevan julkaisukiellon aikana olen saanut facebookilta 4 ilmoitusta eri julkaisuistani, jotka facebook on nyt asettanut tilaan, jossa vain  minä voin ne nähdä.

 

Mielenkiintoista seurata kuinka älyttömiä ulostuloja ja tempauksia vielä näemmekään ennen 2019 eduskuntavaaleja. Suomalaiset tuskin kuitenkaan hyväksyvät sitä, että ne ketkä ajavat heidän asiaa, yritetään keinoja kaihtamatta hiljentää.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu