AnoTurtiainen Tyytyväisyys jarruttaa kehitystä.

Kansalaispalautetta

  • Mikkelin torilla
    Mikkelin torilla

Grillasimme eilen kansalaisille reilut 500 makkaraa ja tarjosimme kahvia Mikkelin torilla. Se oli oiva tilaisuus keskustella ihmisten kanssa tämän hetken polttavimmista asioista.

Toritapahtumassa yksi eniten kysytty kysymys oli, ”Kääntyykö se takki”. Jokaiseen vastattiin, ”Ei varmasti käänny”. Istuvan hallituksen aikana on nähty jo tuplaloikka. Terveisiä Turusen Kaitsulle. Urheilutermiä lainatakseni, tullaanko näkemään vielä jopa kolmiloikka ennen seuraavia ek vaaleja.

Eilisen kansalaispalautteen pohjalta on helppo todeta, että meidän suomalaisten isoin ongelma löytyy istuvista politikoista.

Jo edellinen sateenkaarihallitus oli täysin mätä. Maamme ongelmat vain syvenivät sen aikana. Siitä ”viisastuneena” äänestimme hädissämme nykyhallituksen ottamaan maamme ohjakset käsiinsä.

No, kuinka kävi..?

Elämme maailmantilanteessa, jossa ahneus on kasvanut jo järjenvastaiselle tasolle. Vallankahvoihin yltäneet poliitikot eivät edes osaa hävetä paljastuneita ylilyöntejään. Ennen ahneuksista ryvettyneet ymmärsi sentään itse erota asemastaan, tai viimeistään muiden painostuksesta. Nykyään ahne poliitikko jopa syyttää äänestäjiä väärin äänestämisestä ja puolustelee rötöksistä paljastuneita kavereitaan.

Meillä on toivoa, jos äänestämme umpirehelliset ihmiset maan johtoon. Sellaiset ihmiset, jotka eivät ole persoja EU:n tyrkyttämille hillotolpille. Meitä viedään koko aika enemmän ja enemmän EU:n vallan alle vain sen vuoksi, että poliitikkomme saavuttaisivat heille luvatut hillotolpat.

Ollaan kansalaiset hereillä. Vaalit lähestyy ja sinä päätät ketä tätä maata luotsaa vaalien jälkeen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset