AnoTurtiainen Tyytyväisyys jarruttaa kehitystä.

Kommunismin pelossa kapitalismin kitaan

1980 luvulla kapitalismi kukisti kommunismin. Kommunismin kukistumista voidaan pitää hyvänä asiana, siitä ei ole kahta sanaa. On helppoa olla jälkiviisas, mutta en malta kuitenkaan olla mainitsematta, että 80 luvun jälkeen kapitalismi olisi pitänyt pitää hallinnassa. Kapitalismin voimistuttua, se kukisti 90 luvulla demokratian ja markkinatalouden. Nykymeno on siitä seurausta. Olemme menettäneet hallinnan. Valtaa pitäviä poliitikkojamme ohjaa ulkomaiset tahot. Kaiken tuon seurauksena kärsimme taloudellisista, sosiaalisista ja ekoloogisista ongelmista.

Mitä on tehtävissä? Haluammeko pitää tämän maan itsellämme? Jos haluamme, meiltä pitää ensin löytyä samanmielinen kansa. Se tarkoittaa sitä, että enemmistö pitää olla samaa mieltä, niin kuin silloin viimeksi, kun taistelimme maamme itsenäiseksi. Meillä on vain yksi puolue puolellamme. Muut puolueet ovat kukistettavissa kuin kommunismi. Se vaatii yhtenäisen ja samaa mieltä olevan kansan. Me nykyhetkessä elävät aikuiset olemme vastuussa maamme ja jälkipolviemme tulevaisuudesta. Meidän pitää ottaa maamme hallintaan. Se tapahtuu vain vaihtamalla vallanpitäjät. Aloitetaan se nyt presidentinvaaleissa.

#SUOMITAKAISIN

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Juha Hämäläinen

Peli on jo pelattu. Kannattaa totutella maaorjuuden nykyiseen globaaliin korvikkeeseen.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Avaajan ensimmäisestä kappaleesta olen käytännössä täysin samaa mieltä. Toinen kappale ei kuitenkaan liity siihen mitenkään. Ihmiset, jotka eivät maata omista, eivät voi pitää sitä itsellään.

Aivan hirvittäviä ajatuksia nämä: "meiltä pitää ensin löytyä samanmielinen kansa" ..."enemmistö pitää olla samaa mieltä". Ei, päinvastoin. Demokratia ja vapaa mielipiteenmuodostus ovat hyviä asioita; niiden uhkaaminen juuri niin ikävää kuin ensimmäisestä kappaleesta voisi päätellä.

Käyttäjän mikkonummelin kuva
Mikko Nummelin

Vaikuttaa siltä, että kirjoittajalle tuntuisi kelpaavan kapitalismin sijasta mieluummin kansallissosialismi.

Käyttäjän jaakko7 kuva
Jaakko Kontinen

"Ihmisen tärkein ominaisuus on hyvä arvostelukyky"
-Keijo Korhonen , presidenttiehdokas, fil.tri Suomen Yk Suurlähettiläs, päätoimittaja ja paljon muuta

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Sosialismia niihin asioihin jotka ovat pakollisia kaikille ihmisille, ja kapitalismia muihin asioihin! Sillä tämäkin maa pärjäisi!

Käyttäjän JoriKostiainen kuva
Jori Kostiainen

Ei niin etteivätkö ihmiset itse olisi myös halunneet kapitalismia, mammonanpalvontaa. Ei tätä järjestelmää kenellekään pakotettu. Enemmistöllä taisi olla asunto- ja autolainat kiikarissaan. Siksi me elämme tänään siten kuten elämme.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

Ei kannata uskoa kaikkea mitä valtamediassa sanotaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset