2018 SUOMI 100 – Suomen sisällissota

Suomi nousi aikojen saatossa kovalla työllä hyvinvointivaltioksi. Kun maailmassa oli ennen nykyhetkeä rauhallisempaa, oli se otollinen aika Suomelle ja kaltaisilleen maille kasvaa jopa kärkipaikoille hyvinvointivertailussa. Vaikka nykyhetken maailmantilanne uhkaakin hyvinvointiamme, on paljon meistä itsestämme kiinni kuinka pitkälle aikojen saatossa rakennettu hyvinvointikivijalkamme kantaa näinä haastavina aikoina.

Osa typeriksi ja osa elintasotyperiksi osoittautuneista nykypäättäjistämme eivät pelkästään uhmaa ahneudellaan ja typeryydellään hyvinvointikivijalkamme kantokykyä, vaan ovat sitä jo huomattavasti heikentäneet päätöksillään. Jos joku väittää, että näin ei ole käynyt, niin kysyn, kuuluuko nykyhetken valtava vastakkainasettelu ja yhteiskuntarauhan horjuminen hyvinvointiin.

Miettikää, maahamme on palkattu nettipoliiseja vahtimaan tavallisten ihmisten mielipiteitä. Tavallisten ihmisten henkilökohtaisia profiileja sosiaalisessa mediassa on suljettu ja määräajaksi lukittu. Tiettyyn ääripäähän leimautuneet rikolliset polttelevat autoja ja tuhoavat muuta ihmisten omaisuutta viranomaisten ja valtamedian suojellessa heidän tekemisiään hiljaisuudellaan. Vaihtoehtomedian suosio tavallisten ihmisten tiedonhankinnassa kasvaa koko aika ja uutis-sota valtamedian ja vaihtoehtomedian välillä on paisunut niin mittavaksi, että jopa erään suomalaisen vaihtoehtomedian omistaja istuu suomalaisten viranomaisten tahdosta ulkomailla vangittuna, vaikka häntä ei olla edes kuulusteltu mistään rikoksesta. Tavallisella rehellisellä ihmisellä ei ole enää sananvapautta sanoa mitä huvittaa. Ihmisiä syytetään jopa vihapuheesta, jos he kritisoivat nykymenoa.

Voimme olla varmoja, että vastakkainasettelun vähentämisen eteen nykyjohtomme ei tule toimimaan. Ai miksikö. Siksi, että ainut tie vastakkainasettelun vähenemiseen on toimia rehellisesti, avoimesti ja oikeudenmukaisesti. Jos nykyjohto alkaisi toimimaan näin, heidän taloudelliset etunsa sulaisivat, heidän hyvävelikerhonsa paljastuisivat ja heistä valtaosa joutuisi vastuuseen epärehellisesti toimimisesta. Esimerkkejä epäilyistä epärehellisesti toimimisesta vastuullisessa asemassa olevilta voisi listata vaikka kuinka paljon, mutta seuraavana pari esimerkkiä, jotka olisi syytä perin pohjin tutkia.

Miksi valtakunnansyyttäjä voi jatkaa virassaan, eikä häntä oikeusministeriön toimesta eroteta, vaikka hänet on tuomittu lainvastaisesti toimimisesta virassaan? Johtuuko erottamattomuus kaikesta siitä sisäpiiritiedosta mikä valtakunnansyyttäjällä on hallussaan? Onko hän sisäpiiritiedon avulla sementoinut asemansa? Onko oikeudenmukainen toiminta halvaantunut paljastusten pelossa? Eikö kukaan ylemmistä oikeusministeriön virkamiehistä tai oikeusministeri uskalla oman asemansa menettämisen uhalla ottaa asiaa käsittelyyn?

Ministeri Orpon vaimo pyörittää firmallaan pakolaisasioita. Onko ministeri ollut esteellinen päätöksentekoon, mikä liittyy pakolaisiin?

Ottakaamme suomalaiset itseämme niskasta kiinni ja laittakaamme asiamme kuntoon sivistyneesti. Ulkopuolelta meitä ei kukaan auta, sitä on turha odotella. Päinvastoin, ulkoa meidät johdetaan nykypäättäjiämme hyväksikäyttäen muiden määräyksen alle EU liittovaltioon. Me kaikki olemme vastuussa yhteisen hyvinvointimme säilymisestä, sinä, minä ja me kaikki joudumme kantamaan vastuun. Demokratian kautta asioiden kuntoon laittaminen on sivistynein keino. Jos emme saa asioita kuntoon demokratian kautta, on mahdotonta välttyä väkivallalta. Minä en ainakaan tule koskaan hyväksymään sitä, että maamme pilataan ahneudella ja tiedän, että en ole yksin tämän asian kanssa. Siitä on 100 vuotta, kun viimeksi 1918  selvitimme verisesti sisäisiä välejämme, toimikoon se muistutuksena meille kaikille. Tuskin kukaan meistä haluaa tuon toistuvan. En ainakaan minä, vaikka valmiudessa jo joudummekin elämään.

Me tarvitsemme uudet johtajat. Uudet rehelliset, avoimet ja oikeudenmukaiset johtajat, jotka huomioivat meidät kaikki sellaisina kuin olemme. Peruslähtökohta on, että meillä ihan kaikilla on sananvapaus. Aloittakaamme johtajien vaihtaminen jo tulevista presidentinvaaleista.

#SUOMITAKAISIN

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu