AnoTurtiainen Tyytyväisyys jarruttaa kehitystä.

Miettikää miten tätä maata johdetaan...

Suomi täytyy saada takaisin turvalliseksi maaksi. Maaksi, jossa on kannustavaa tehdä työtä, yrittää ja opiskella.

Suomea on johdettu täysin väärin jo viimeiset parikymmentä vuotta ja hulluus johdossa vain kiihtyy. Sodan jälkeen maassa ei ole ollut kertaakaan aikaisemmin niin turvatonta, mitä tällä hetkellä on.

Suomessa oli heinäkuun lopussa yhteensä 329 000 työtöntä työnhakijaa. Samaan aikaan Suomessa oli 75 200 avointa työpaikkaa. Eihän se mitään, näitä lukemia on jokaisen kyseenalaisenkin median helppo riepotella ja osoittaa sormella kansalaisia, mutta miettikää seuraavaa.

Jokaista työtöntä työnhakijaa kohden maassa on vähintään yksi turha julkisen sektorin virka tai työpaikka. Yksi kolmasosa kansasta elättää järjettömän verotuksen kautta jo koko kansan ja tämän lisäksi ovat vielä pakotettuja elättämään myös kehitysmaalaisia omassa maassaan. Ettei nettomaksaja pääsisi liian helpolla, sen selkänahasta vedetään vielä paksu siivu ulkomaiseen kehitysapuun. Eikä siinäkään vielä kaikki. Koko tähän älyttömään kulutukseen otetaan valtiolle vielä lisävelkaa järjettömiä määriä.

Joku lonkkaa vetävä ja uskonsa tulevaisuuteen menettänyt kansalainen saattaa miettiä, että mitä väliä. Kuitenkin hänenkin turvallisuus on jo uhattuna ja maahan tunkeutuneet kehitysmaalaiset syövät jo ison siivun heidänkin elintasostaan.

Edellä mainittujen vuoksi yhteiskuntarauhaa ei enää ole. Harmaa talous kasvaa ja uskon puute tulevaisuuteen lisää sitä räjähdysmäisesti.

Miettikää miten tätä maata johdetaan ja on johdettu jo tovin….

Uskoa tulevaisuuteen kun miettii, ei tule muuta mieleen kuin #PERUSSUOMALAISET

#SUOMITAKAISIN #LAURA2018

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Ohjesäännön mukaan täällä ei saa julkaista mainoksia.

Käyttäjän RaimoELaaksonen kuva
Raimo E. Laaksonen

Höpöpuhetta. Turvatonta ei ole kuin persupropagandassa. Tosiasiassa henkirikokset ovat olleet pitkään hyvässä laskussa.

http://www.findikaattori.fi/fi/97

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Turvatonta ei ole kuin persupropagandassa."

Tosiasioiden vastaisella pesuohjelmalla ei saa mustasta valkoista.

Käyttäjän jsalmi kuva
Juha Salmi

"Jokaista työtöntä työnhakijaa kohden maassa on vähintään yksi turha julkisen sektorin virka tai työpaikka."

Joten nyt on aika pistää puolet opettajista, lähihoitajista, siivoojista, jne. pois kunnanpalkkalistoilta.

Suomitakaisin ja Lauran valinta ilmeisesti tarkoittaa Suomessa sitä, että opetus jätetään heitteille kuten myös vanhustenhoito.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Suomi on todettu lähes kaikilla mittareilla mitattuna maailman yhdeksi parhaaksi maaksi elää. Perussuomalaisilla on tietysti vaikea menestyä tällaisessa ympäristössä.

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Kysymys: Persut olivat hallituksessa hyväksymässä vuoden 2015-16 hallitsemattoman maahantulon, jossa yhteydessä tänne tuli reilu 30000 tulijaa. Miksi persut eivät puuttuneet tuolloin ongelmaan mutta nyt pitäisi puuttua?

Käyttäjän jariekilpinen kuva
Jari Kilpinen

Jos olet seurannut, niin tiedät että Soini johti perussuomalaisia itsevaltaisesti ja petti vaalilupaukset ja romahdutti kannatuksen puoleen.
Jyväskylässä jäsenistö äänesti uuden johdon, joka ajaa jäsenistölle tärkeitä asioita. Maahanmuuttokriittisyys ja EI-kriittisyys on mikä yhdistää persuja.

Käyttäjän juustoparrkmaki kuva
Juuso Parkkisenmäki

Kyllähän paikka hallituksessa kaataa kaikkien periaatteet. Luulen että sama juttu kävisi myös "uudenkin johdon" kanssa. Paikasta pidetään kynsin ja hampain kiinni.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset