AnoTurtiainen Tyytyväisyys jarruttaa kehitystä.

Koko maan vaalitulos surullista katsottavaa…

  • Koko maan vaalitulos surullista katsottavaa…

Kuntavaalit taputeltu. Koko maan tulosta katsoessa Suomen tulevaisuus tuntuu toivottomalta. On ollut helppoa ja riskitöntä kertoa julkisesti totuuksia Suomen surkeasta tilasta ja kehityssunnasta kun toimii kansainvälisenä yrittäjänä ja toimeentulo tulee pääsääntöisesti Suomen ulkopuolelta. Ymmärrän kyllä niitäkin, jotka tiedostavat maamme ongelmat, mutta eivät uskalla puuttua asioihin pelossa, että toimeentulo kärsisi. Heille tilanne on tällä hetkellä hirveä. Vaalitulos ei lupaa kuin kurjuuden jatkumista.

Kansa on puhunut. Miettikää kuinka vasemmistolainen Suomen kansa on. Vihreät, vasemmisto, demarit ja muiden puolueiden eliitti yhdessä on enemmistö. Tällä enemmistöllä ei ole mitään tarkoitusta koskaan leikata ulkomaan kehitysavuista, pakolaisbisnekseen liittyvistä budjeteista, raskaasta julkisesta sektorista, ammattiyhdistysten valtiontuista, ym, ym. Ilman edellä mainittuja leikkauksia emme kykene tekemään tätä maata kannustavaksi yrittää ja tehdä töitä. Meillä on jo aivan sietämättömän korkea verotus ja aivan liian paljon kaikenlaisia viranomaismaksuja, joita vasemmistolainen enemmistö tulee vain lisäämään samalla kuin tulevat leikkaamaan kantasuomalaisten saavutetuista eduista. Kaiken tämän mielettömyyden tarkoituksena on velkaannuttaa maa kuralle, että ajautuisimme taloudellisen pakon edessä Euroopan liittovaltion totaaliseen alaisuuteen.

Täällä Juvalla, etelä-savon vireässä kunnassa paikallisesti näyttää paremmalta kuin muualla maassa. Vihreillä, eikä vasemmistolla ole yhtään paikkaa valtuustossa. Myös muiden puolueiden valitut edustajat ovat enemmän maalaisjärjellä varustettuja kuin isompien kaupunkien urbaanin elämäntavan raiskaamat maailmanparantajat. Työmaata riittää, että saamme koko maan enemmistön ymmärtämään järkeä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Pekka Iiskonmaki

Kunnat velkaantuu lisää ja kansa voi kohta entistä huonommin.

Jo nyt on verot niin korkeat, että tuhansien ei kannata mennä töihin.

Käyttäjän jarilindstrom kuva
Jari Lindström

Onnea kuitenkin valtuustopaikasta! Ei luovuteta vaan työ jatkuu

Käyttäjän KalleSalo kuva
Kalle Salo

Kaipa kurjuuden kautta mennään joko hornaan tai parannutaan. Mutta mitenkäs liberaalipuolue ja piraatit. Mukavia uusia tuulia ja pääsivät alkuun. Jotain toivoa sentääs.

Käyttäjän anoturtiainen kuva
Ano Turtiainen

Kyllä ne pienet jäävät toivon asteelle. Valtapuolueisiin pitää saada järkeä, niillä on massia takana ja sitä tarvitaan. Tyhjin taskuin pienellä porukalla touhu on vain sivusta seuraamista.

Käyttäjän anttihalonen kuva
Antti Halonen

Juuri näin. Tilanne on erittäin surullinen, mutta tilanne voi kohentua merkittävästi eduskuntavaaleihin mennessä, kunhan pehmeitä puhuva Soini astuu syrjään ja Halla-aho tilalle.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset