AnoTurtiainen Tyytyväisyys jarruttaa kehitystä.

Jokainen joutuu kantamaan vastuunsa, ihan jokainen

Me keski-ikäiset voimme sanoa, että elämme nyt erikoista aikaa. Me olemme nähneet ja olemme saaneet elää oikeasti hyvinvointiaikaa aikuisikämme aikana. Emme osanneet arvostaa elämäämme hyvinvointiaikaa tarpeeksi, koska se tuntui itsestään selvältä. Tuolloin pidettiin jopa viisautena sivuuttaa hankalia asioita ja naurettiin jopa niille, jotka olivat huolestuneita yhteiskunnan kehittymisestä suuntaan jossa nyt eletään. Kuitenkin tuona ”hyvänä” aikana hyvinvoinnin sokaisemana kansalaisten mandaatilla valta siirtyi koko aika enemmän ja enemmän vasemmistoruikuttajille. Kuviteltiin, että hyvinvointi jatkuisi heidän käsissä, mutta vasemmisto ymmärsi arvostaa hyvinvointia vielä vähemmän. Tuon seurauksena maahan rakentui ahne ”KAIKKI HETI MULLE NYT” eliitti, joka koostuu jokaisen eduskuntapuolueen kermasta ja jonka ahneus on jo pilannut yhteiskuntarauhammekin.

Ei voi kun sääliä ihmisiä jotka pitävät tiukasti kiinni mielipiteistään, mielipiteistään jotka ovat rakentuneet pelkästään valtamediasta saatuun tietoon ja heidän omasta mielestään oikeaan tietoon. Sääliksi käy myös niitä, jotka tiedostavat yhteiskunnan ongelmat, tiedostavat median jakaman kyseenalaisen tiedon ja silti etsivät ratkaisumallia ongelmiin vanhoilta hyvinvointiajoilta pysyttelemällä hiljaa. Nyt ja tulevaisuudessa meistä jokainen joutuu kantamaan vastuunsa, ihan jokainen. Se joka nyt väittää, että kaikki on hyvin, valehtelee. Meitä jokaista syytetään jostakin jostain suunnalta ja me jokainen osallistumme kyseiseen syyttelyyn. Ei tarvita rakettitiedettä ymmärtääkseen asioita. Riittää kun käyttää ja uskaltaa käyttää maalaisjärkeä. Vaalit lähestyy, menkää hyvät ihmiset äänestämään ihan jokainen. Äänestäminen on vastuun kantoa parhaimmillaan.

No, ketä äänestää tässä haastavassa maailmantilanteessa??? Tiedostamme, että yhteiskuntamme ei voi hyvin. Syylliset siihen löytyvät vanhoista ja parhaillaan istuvista päättäjistä. Maalaisjärkeä käyttäen, äänestä uusia isänmaallisia ehdokkaita, sillä elämämme jatkuu tässä isänmaassamme. Tai äänestä parhaillaan vallassa istuvista päättäjistä pelkästään niitä ehdokkaita, jotka ovat kritisoineet julkisesti yhteiskuntamme kehityssuuntaa ja jotka eivät kuulu puolue-eliittiin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

lainaus:
Me keski-ikäiset voimme sanoa, että elämme nyt erikoista aikaa. Me olemme nähneet ja olemme saaneet elää oikeasti hyvinvointiaikaa aikuisikämme aikana.

Totta. Siitä kiitos isonikäpolven vanhemmille ja isolleikäpolvelle.

Ja miten se nyt näkyy se kiitos? Olisiko peiliin katsomisen paikka hallituspuolueilla?
Miten ne eläkeläiset nyt pärjää.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Mitä vuosilukuja tarkoitat tällä kehityksellä?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset