AnoTurtiainen Tyytyväisyys jarruttaa kehitystä.

Kaikki likoon Suomen puolesta

Tunteet kuumenevat päivä päivältä enemmän ja enemmän. Kajaanissa osoitettiin eilen mieltä rikollisia turvapaikanhakijoita ja vastaanottokeskusta vastaan ja pidettiin hiljainen hetki turvapaikanhakijoiden surmaaman Suomalaisen isän ja ukin kunniaksi. Pitkäpinnaiset suomalaiset tulivat kadulle jo sankoin joukoin. MTV Uutiset haastatteli kansan joukosta tavallisia ihmisiä. Tässä linkki yhteen haastatteluun, jossa eräs eläkeläinen kertoo mielipiteensä kansan kielellä. Kansalaiset antavat jo tukensa jopa kuolemantuomioille, se kertoo jo paljon nykytilasta.

Nykytilasta kertoo myös ympäri maatamme jokapäiväisessä arjessa kohtaamamme turvapaikanhakijoista johtuvat monenlaiset ongelmat.  Tässä linkki Länsiväylä median uutiseen jossa poliisi neuvoo naisia kantamaan turvasumutinta mukana.  Mediat ovat pullollaan tätä vastaavaa ahdistavaa tarjontaa.

Huolestuttavinta on se että maamme on kovaa vauhtia ajautumassa kohti sisällissotaa. Toki se voi olla pelastuksemme ja täytyy toivoa että valtaa pitäjät luovuttavat ajoissa ettei siihen päädytä. Vaikea kuvitella että päättäjämme voisivat jatkaa enää tehtävissään. Presidenttimme, eikä yksikään ministerimme ole esittäneet turvapaikanhakijoiden surmaaman henkilön omaisille suruvalitteluja, eikä suomen kansalle jonka riveistä on nyt yksi pois. Nyt suruvalittelut tulisi liian myöhään, se jättäisi mustan harson heidän uskottavuutensa ylle.

Tämän kirjoituksen allekirjoittaneena, sekä monilla aikaisemmilla ulostuloillani otan isojakin henkilökohtaisia taloudellisia riskejä. Perheyrityksellämme on rekisteröity METAL® tuotemerkki ja yritystoimintaa Suomessa sekä USA:ssa. Olen miettinyt että ulostuloillani vaarannan tuotemerkkimme ja liiketoimintamme mainetta. Kuitenkin en voi katsoa tällaista menoa läpi sormien. Ymmärrän myös sen että jos annamme hyvinvointivaltiomme sulaa, sekin on huonoksi liiketoiminnallemme. Tällä ulostulollani toivon antavani esimerkin monille muillekin tahoille ja henkilöille jotka ovat vastuullisissa toimissa. Olen myös ollut auraamassa lapsilleni tulevaisuuden latua ulkomaille, mutta en voi tietää haluaako he ja heidän jälkeläiset elää Suomessa vai ulkomailla. En halua elää siinä häpeässä eläkepäiviäni että en puuttunut yhteiskuntaamme tuhoaviin asioihin. Jos minulle tulee ennenaikainen lähtö tuonpuoleiseen, haluan että jälkipolvet muistavat minut sellaisena että edes yritin puolustaa heidän tulevaisuuttaan. Sen vuoksi laitan myös brändimme likoon Suomen puolesta. Jos joku on Suomea vastaan, on myös brändiämme vastaan.

Ano Turtiainen

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (55 kommenttia)

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Muuten hyvä kirjoitus mutta en ymmärrä miksi sinun piti sotkea ™:si mukaan?
Ellei tämä nyt sitten ole tarkoitettu mainokseksi.

Käyttäjän anoturtiainen kuva
Ano Turtiainen

Joku voi luokitella sen mainokseksi, mutta liitin brändin sen vuoksi mukaan että se tekee kannanotolleni painoarvoa. On eri asia ottaako kantaa mattimeikäläinen vai jossain asemassa oleva henkilö.

Käyttäjän SeikkuKaita kuva
Seikku Kaita

Et ymmärrä? Et ole ilmeisesti lainkaan seurannut syvän kuilun rakennustapaa? Ihmisten pomoja painostetaan irtisanomaan työntekijä, joka on syyllistynyt niinkin vakavaan rikokseen kuin kertomaan mielipiteensä. Firmoja kehoitetaan boikotoimaan, koska eivät ole suostuneet laittamaan ikkunaansa kommunistien mainosta. Ihmisten omaisuutta rikotaan, koska ovat joskus jossain yhteydessä erehtyneet myymään kommunistien mustalla listalla olevalle henkilölle samaa tuotetta kuin muillekin.

Tässä on kyse juuri tuosta. Kiitos kansalaisrohkeudesta, Ano. Tätä rohkeutta oltaisiin kaivattu monilta yrittäjiltä ja yritysten PR-osastoilta kaikissa näissä aivopesupainostuskampanjoissa, joihin niinkin isot ja ennen arvostetut firmat kuin Finlayson ovat erehtyneet taipumaan.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Kaikissa tällä vuosituhannella tehdyissä tutkimuksissa, joissa on arvioitu kansojen onnellisuutta, Suomi on sijoittunut kärkeen tai aivan kärjen tuntumaan. Suomi on myös arvioitu maailman vakaimmaksiksi valtioksi. Puheesi sisäsillissodasta jne. on silkkaa huuhaata. "Jos joku on Suomea vastaan, on myös brändiämme vastaan".

Käyttäjän anoturtiainen kuva
Ano Turtiainen

Siksi otankin kantaa että olisimme tulevaisuudessakin kärjessä kun mitataan onnellisuutta. Aika näyttää mikä on huuhaata. Jos mielestäsi kansamme on nyt onnellinen niin se on sun mielipiteesi ja se sallittakoon.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Kyse ei ole mielipiteestäni, viittasin aiheesta tehtyihin tutkimuksiin.

Käyttäjän anoturtiainen kuva
Ano Turtiainen Vastaus kommenttiin #6

Tutkimuksien tuloksista voidaan ylpeillä niistä ajoista mitä ne kattaa. Nyt tarvitaisiin joka päivälle uudet tutkimukset, sillä maailma muuttuu niin nopeasti.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman Vastaus kommenttiin #8

Viimeisin tutkimus on julkaistu tänään, sen mukaan olemme maailman 5. onnellisin kansa.

Käyttäjän anoturtiainen kuva
Ano Turtiainen Vastaus kommenttiin #12

Julkaisuajankohdalla ei ole niin suurta merkitystä kuin esimerkiksi milloin tutkimusta varten on kerätty tietoa. Tutkimuksen tulokseen vaikuttaa valtavsti myös mitä asioita tutkimuksessa käytetään. Esimerkiksi jos tutkimuksessa selvitetään miten puhdas luonto vaikuttaa onnellisuuteen, niin ei silloin maassa olevat matuongelmat heijastu juurikaan tulokseen.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

"Kaikissa tällä vuosituhannella tehdyissä tutkimuksissa, joissa on arvioitu kansojen onnellisuutta, Suomi on sijoittunut kärkeen tai aivan kärjen tuntumaan. Suomi on myös arvioitu maailman vakaimmaksiksi valtioksi".

Tuo on aivan totta ja hyvä niin. Ne kaksi tärkeää kysymystä kuitenkin ovat: mihin suuntaan olemme menossa ja miten tähän tulokseen on päästy.

Suomalaisilla on monien hyvien piirteiden lisäksi yksi helmasynti. Kun jossakin asiassa on päästy hyviin tuloksiin, pannaan tavalla tai toisella ranttaliksi ja putoaminen tapahtuu nopeasti. Otetaan muutama esimerkki. Vielä 10 vuotta sitten Suomen talous oli mallikelpoinen. Nyt on pudottu Euroopan huonoimpien joukkoon. Nokian matkapuhelinliiketoiminnan nousu oli huimaava. Niin oli pudotuskin. Pisa tulokset kuuluivat maailman parhaisiin. Uusimmissa mittauksissakin tulokset ovat vielä hyviä, mutta alaspäin on tultu vauhdilla. Turvallisuuden suhteen on myös näkyissä merkkejä vastaavasta kehityksestä. Ja tämä on niitä asioita, joissa oireisiin täytyy reagoida varhaisessa vaihessa, koska ongelman päästyä kasvamaan mittavaksi, korjauksen aikaan saaminen on vaikeaa, kivuliasta ja kallista.

Käyttäjän 1 kuva
Freddy Van Vonterghem

"Kaikissa tällä vuosituhannella tehdyissä tutkimuksissa, joissa on arvioitu kansojen onnellisuutta, Suomi on sijoittunut kärkeen tai aivan kärjen tuntumaan. Suomi on myös arvioitu maailman vakaimmaksiksi valtioksi"

Ihme jos ei olisi.
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/05/26/444-000-ma...

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #27

Aivan ja kun vielä noin miljoona ihmistä syo kela korvatttavia psyykelääkkeitä, on kansalaiset lääkitty zombeiksi, joita voidaan kohdella miten tahansa.

http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/232220-prof...

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

"Kaikissa tällä vuosituhannella tehdyissä tutkimuksissa, joissa on arvioitu kansojen onnellisuutta, Suomi on sijoittunut kärkeen tai aivan kärjen tuntumaan. Suomi on myös arvioitu maailman vakaimmaksiksi valtioksi. Puheesi sisäsillissodasta jne. on silkkaa huuhaata."

Itse en ole enää aikoihin uskonut virallisia tutkimuksia, enkä usko noihinkaan tutkimuksiin. Päinvastoin olen huomannnut asenne ilmapiirin radikaalin kiristymisen ja kansalaisten todellisen kypsymisen nykyisiin poliittisiin päättäjiin. Enkä pitäisi uutta sisällissotaa yhtään mahdottomana, jos asiat menevät vielä huonommiksi. Nyt meinaan moni työssäkäyvä ja pienyrittäjä on alkanut tajuamaan mihin tämä maa on menossa nykyisen poliittisen eliitin johdolla.

Blogistin kanssa samaa mieltä siitä että, nykyinen poliittinen eliitti tulisi poistaa päättävistä asemistaan ja heidän toimensa tutkia tarkkaan ja puolueettomasti aina 90-luvun lamasta lähtien.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Itse en ole enää aikoihin uskonut virallisia tutkimuksia, enkä usko noihinkaan tutkimuksiin. Päinvastoin olen huomannnut asenne ilmapiirin radikaalin kiristymisen ja kansalaisten todellisen kypsymisen nykyisiin poliittisiin päättäjiin. "

Tuo on aivan totta.

Perussuomalaisia ei enää haluta, nyt halutaan demarit. :)

"Blogistin kanssa samaa mieltä siitä että, nykyinen poliittinen eliitti tulisi poistaa päättävistä asemistaan ja heidän toimensa tutkia tarkkaan ja puolueettomasti aina 90-luvun lamasta lähtien."

Näinhän toki tehdään, taas seuraavien vaalien yhteydessä.

Vai oliko blogistin tarkoitus kenties tehdä väkivaltainen vallankumous,
mitä Markku lahtinenkin kovasti kannattaa.

Onhan tätä kansan ääntä toki kuultu.
Se on ihan perustuslakiin kirjattukin että niin pitää tehdä.
Sen lain perusteella tulee sitten näitä äänestyksiä ja jytkyjä ja jatkojytkyjä.

Mitä blogisti oikein valittaa ja mitä haluaa?
Vallankumoustako????
Jotain sellaistako blokisti haluaa mitä kansa ei vaaleissa halunnut,
mutta mitä blogisti pitää omasta mielestään kansan tahtona?

-------

Vaaleissa tämä kansan tahto aina ratkaistaan.

Jos jokainen pitäisi omaa tahtoaan kansan tahtona
ja lähtisi sitä ase kädessä toteuttamaan,
niin sotahan siitä tulisi,
eikä sota ole koskaan hyväksi myöskään bisneksen teolle.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #34

"Vai oliko blogistin tarkoitus kenties tehdä väkivaltainen vallankumous,
mitä Markku lahtinenkin kovasti kannattaa."

Arvon arvo kuusela tai arto vihulainen, en suinkaan ole aloittamassa väkivaltaista vallankumousta, mutta maamme täyttää täysin kaikki rikollisvaltion tunnusmerkit, edes Perustuslakituomioistuinta ei ole. Siksi kansalaisilla on täysi oikeus ja suorastaan velvollisuus poistaa nykyinen poliittinen eliitti vallasta.

Kun kansalaisilta on viety kaikki demokraattiset, oikeusvaltiolliset ja parlamentaariset vaikutusmahdollisuudet pois, olemme tulleet tilanteeseen, jossa valtionjohto on suoranaisia rikollisia. Ja koska itse näen ja kuulen asiat suoraan kentältä, ajattelin vain varoittaa rikollista poliittista eliittiä, että jos tilanne menee vielä huonommaksi, on mahdollista että alkaa uusi sisällissota.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #38

"Ja koska itse näen ja kuulen asiat suoraan kentältä, ajattelin vain varoittaa rikollista poliittista eliittiä, että jos tilanne menee vielä huonommaksi, on mahdollista että alkaa uusi sisällissota."

Kannattaa vähän varoja sanojaan tällaisessa julkisessa mediassa, voit saada supon agentit perääsi. Niin ja jos sinulla on yhteyksiä tällaisiin kapinaverkostoihin, niin ei nekään tykkää siitä jos paljastelet näitä juttuja tällä tavoin.

Ihan vain ystävällisessä mielessä varoittelen. :)

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #40

"Kannattaa vähän varoja sanojaan tällaisessa julkisessa mediassa, voit saada supon agentit perääsi."

Poliisi on ollut perässäni 15 vuotta, minulla on asiasta kirjoitettuna kirjakin, josta olen ottanut omakustanteen. Kaikki alkoi siitä kun jouduin törkeän petoksen ja murhayrityksen kohteeksi ja aloin hakemaan oikeutta. Mutta tarina on liian pitkä ja monisyinen kerrottavaksi tässä. Joten minua ei enää pelota virkavaltamme lainkaan, he ovat täysin rikollista porukkaa.

"Niin ja jos sinulla on yhteyksiä tällaisiin kapinaverkostoihin, niin ei nekään tykkää siitä jos paljastelet näitä juttuja tällä tavoin."

Mihinkään kapinallisverkostoihin minulla ei ole yhteyksiä, enkä edes tiedä onko sellaisia olemassa. Mutta minulla on laaja ystävä- ja tuttavapiiri, joihin kuuluu paljon eritilanteissa olevia ihmisiä. Ja koska he tietävät että olen poliittisesti aktivoitunut, he tulevat kertomaan minulle asioita, joita eivät välttämättä kerro julkisesti muille. Joten voinen sanoa hyvin perustein, että kansalaiset ovat saamassa tarpeekseen nykyisestä rikollisesta poliittisesta eliitistä. He haluavat turvata lastensa tulevaisuuden ja rakentaa heille demokraattisen oikeusvaltion, nykyisen mädäntyneen syysteemin tilalle.

Käyttäjän SeikkuKaita kuva
Seikku Kaita Vastaus kommenttiin #40

Suojelupoliisi on kyllä tilanteesta kartalla, mutta sillä ei ole keinoja estää "kehitystä" kohti sisällissotaa.

Poliittisella johdolla olisi keinot, mutta se näyttää paremminkin lietsovan kuin sammuttavan liekkejä. Tänään lauantaina Helsingissä on (ainakin) viisi mielenosoitusta, joka on melko historiallinen hetki.

Se, että näistä ennustetaan suurimmaksi Horst Wessel -mielenosoitusta ja sinne on menossa puhumaan ex-presidentti ja ainakin yleisöksi ainakin vihreiden kansanedustaja, on todella huolestuttava tilanne rauhan jatkumisen kannalta. Vastakkainasettulun aika ei todellakaan tunnu oleva ohi, kuilua syvennetään tahallaan lietsomalla poliittista epävakautta.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #34

"nyt halutaan demarit. :)" Juice Leskinen tiivisti hienosti. "Kolme suurinta ympäristömyrkkyä ovat BCP, DDT ja SDP"

Mitä jos kokeiltaisiin suoraa demokratiaa tämän puoleiden myrkyttämän demonkratian tilalle, jossa puoluetoverin persettä kiillotetaan, vaikka kravaatti on oksennuksessa ja kengät ripuloitu täyteen ?

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #47

Perustuslakituomioistuinta ja suoraa demokratiaa tähän maahan kaivataan. Silloin kansalaisella ovat perustuslailliset oikeudet kunnossa ja silloin valta on kansalaisilla. Poliittiset päättäjät on helppo lahjoa ja korruptoida, kuten näemme nykyisistä päättäjistä, mutta kansan enemmistön lahjominen on jo vaikeampaa.

Kun päättäjät asetetaan asemaan, jossa he toteuttavat kansalaisten enemmistön tahdon, eivätkä omia unelmiaan ja taustapiiriensä haluamia asioita. Lähtevät luonnevikaiset ja kriminaalit kokonaan pois politiikasta ja silloin aletaan rakentamaan yhteiskuntaa kaikille kansalaisille, eikä vain eliitille. Suorassa demokratiassa, ei päättäjiä voi myöskään lahjoa, koska he toteuttavat vain kansalaisten enemmistön päättämiä asioita.

Käyttäjän MiksuVes kuva
Mikael Vestama

Hyvin kirjoitettu. Muutenkin aika kuvaavaa meidän kansanedustajista on, että ainoa joka on nostanut tämän tapauksen esiin eduskunnassa on Juho Eerola (PS). Muut vaan hyssyttelevät. Ja vihervasemmistolaiset luonnollisesti kiistävät - tai pikemmin selittelevät, että tämä kaikki johtuu "rasismista"...

Käyttäjän FreeThinking kuva
Jukka Heikkinen

Tilanne on kärjistynyt, mutta ylimääräisiltä ylilyönneiltä asian käsittelyssä on syytä vältellä.
Tämänkaltaiset tilanteet eivät lisää myönteistä suhtautumista pakolaisiin tai maahanmuuttajiin varsinkaan jos heidän joukossaan on vielä rikollisia. Mutta asia on edelleen tutkittavana, ja vaikka omissa mielissämme koemme nämä tapahtumat selväksi rikokseksi, annetaan viranomaisille työrauha. Paula Risikko otti kantaa näihin asioihin ja otti omalla tavallaan myös omaisten suruun tapahtuman johdosta.

http://areena.yle.fi/1-3713126

Käyttäjän anoturtiainen kuva
Ano Turtiainen

Kyllä tässä pitää antaa kansalaisille työ ja elämisrauha. On jo paasattu vuosia tätä hallitsemattomaa maahanmuuttoa vastaan. Nytkö pitäisi vielä antaa työrauha kun tutkivat jotain. Kyllä se on niin että Ruotsin ja Venäjän rajalle aitaa pystyyn ja elintasosurffaajat ulos keinolla millä hyvänsä. Niille tutkimuksille annetaan nyt työrauha, kun tutkitaan kahden viimeisimmän hallituksen vastuuta teoistaan.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"Huolestuttavinta on se että maamme on kovaa vauhtia ajautumassa kohti sisällissotaa. Toki se voi olla pelastuksemme ja täytyy toivoa että valtaa pitäjät luovuttavat ajoissa ettei siihen päädytä."

Yritä muistaa huonoimpanakin hetkenäsi, että joku hölmö saattaa ottaa sinut tosissaan. Jonkun pitäisi keksiä sinulle muuta ajateltavaa, ettei ihan överiksi mene.

Käyttäjän anoturtiainen kuva
Ano Turtiainen

Pidät siis huolestuneita suomalaisia hölmöinä?

Käyttäjän JormaHrknen kuva
Jorma Härkönen

Sisällissodasta puhuminen ON todella hölmöä? Kuka taistelisi ketä vastaan? Haluaisitko sinä tappaa esimerkiksi minut?

Käyttäjän anoturtiainen kuva
Ano Turtiainen Vastaus kommenttiin #23

Puhuminen hölmöä? Ja osallistus siihen itsekin.

Käyttäjän SeikkuKaita kuva
Seikku Kaita Vastaus kommenttiin #23

Niin, puhuminenhan on hölmöä, kaivetaan mieluummin vaan poteroita syvemmiksi, kuten hetken kuluttua alkavalla Horst Wessel -mielenosoituksella.

Onko sotiminen fiksumpaa kuin puhuminen?

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Toki tuohon pakolaisten maahantuloon on suhtauduttava vakavasti, mutta suhteutettuna kantaväestöön se edustaa n. 0,6 % osuutta väestöstä, joten mistään tulvasta on turha puhua. Luulen, ettei suurin osa suomalaisista ole edes kohdannut tänne tulleita pakolaisia, itse kerran, Turun Interin kotipelissä Kupittaalla viime kesänä. Suomella oli NL:n painostuksella luotu henkinen raja-aita länteen, V-45 aina NL:n romahtamiseen asti, enkä soisi minkäänlaisia raja-aitoja enää pystytettävän.

Käyttäjän anoturtiainen kuva
Ano Turtiainen

Ei niitä raja-aitoja Venäläisten tai Ruotsin kantaväestön vuoksi kannatakaan tehdä vaan ihan vaan meidän päättäjien vuoksi. Jos päättäjämme kykenisi säätämään lait ja säännöt niin että tänne ei tulla turvapaikkoja kyselemään, ei aitoja tarvittaisi. Ei maamme saa olla koko maapallon sosiaalitoimisto, eikä koko maapallon sotarikollisten piilopaikka ja paratiisi.

Käyttäjän SeikkuKaita kuva
Seikku Kaita

Niin kutsuttujen "pakolaisten" edustus väestöstä on ehkä 0,6%. Tarkkaan ottaen 0,6% on arvio alakanttiin viime vuonna laittomasti maahan saapuneista, mutta oletetaan 0,6%.

Tämä sama ryhmä edustaa kuitenkin ainakin kahta prosenttia vero/valtion lainakuluistamme ja kaksinumeroisia prosentteja naisten turvallisuutta koskevissa poliisin työmäärissä.

Samoin, tuo on vain yhden vuoden kulu, josta merkittävä osa päätyy pysyväksi, vuosi vuodelta toistuvaksi, kumuloituvaksi kuluksi.

Tilanne voi eskaloitua milloin tahansa ja olen aika varma, että eskalaation syitä jälkipolvet selvitellessään löytävät useita ryhmiä, joiden syyksi eskalaatio lasketaan. Niistä ehkä vaikutukseltaan pienimmäksi jää natsit, joita on kourallinen, siis vähemmän, kuin vihaa kylväviä viranhaltijoita.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Semmoinenkin pieni seikka, http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016091622324053_u... Jos he eivät pysty edes jalista pelamaan, miten luulette heidän pystyvän olevan töissä ja tekemään duunia? Ovat jossain kaupassa töissä ja sinne tulee naapurimaan pakolainen asiakkaaksi.. Ja tulee pieni väärinymmärrys, ja eikun tappelemaan...

En ymmärrä miten jotkut voivat luulla että noista olisi Suomeen asukkaisksi ja työntekijöiksi.. Tosin Ei kukaan kuvittelelaan, on vain keksitty hyvä syy. Jolla noita tänn saa otettua!

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Luulet siis, ettei suomalaisten jalkapallopeleissä, varsinkin alasarjoissa tapella, entisenä jalkapallotuomarina sanon, kyllä tapellaan, on aina tapeltu nykyisin toki vähemmän, uutiskynys ei vaan ylity. Turun suunnalla on useita seuroja joissa pelaa paljon maahanmuuttajia, mistään ongelmista en ole kuullut.

Käyttäjän anoturtiainen kuva
Ano Turtiainen

No okei otetaan sitten lisää näitä potkupallomestareita. Ja kun niitä taas saapuu, Uuno Turhapuron appiukkoa lainaten "Tämähän on oiken ilon ja onnen päivä".

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Yleensä sisällissotafantasiosta höyryävät ovat pikkaisen höpsöjä, sentimentaalisia sotaromantikkoja.

Mä en oikeen ymmärrä ketä vastaan tässä pitäisi muka taistella aseet tanassa viuhuen? Millä tavoin sisällissota koituisi minkään valtion pelastuksesksi? nythän on jo pilvin pimein esimerkkejä maista joissa se on luonut pelkkää kurjuutta ja kaaosta vuodesta toiseen, pakolaisuutta myös. Kuka hemmetti voi toivoa sellaista Suomeen?
Minä en ainakaan teidän sisällissotaanne osallistu, saatte ihan itse tapella keskenänne. Ihmisellä on tässä elämässä muutakin tekemistä kuin leikkiä sotaleikkejä.

Käyttäjän anoturtiainen kuva
Ano Turtiainen

Kiitos mielipiteestäsi.

Ensimmäiseen kysymykseesi vastaan että herroja vastaan pitää taisetella nyt, he ovat tästä vastuussa.

Tuskin kukaan toivoo sisällissotaa. Sisällissodan kautta valta voi vaihtua. Sisällissota voi olla silloin hyvä jos vaaraksi ihmisille olevaa johtoa ei saada muuten vaihdettua kuin sisällissodan kautta.

Käyttäjän JormaHrknen kuva
Jorma Härkönen

Nyt saat kyllä tarkentaa. Sisällissota "herroja" vastaan. Uhkaatko siis maan laillista halltusta, kansanedustajia vai virkamiehiä?

Käyttäjän anoturtiainen kuva
Ano Turtiainen Vastaus kommenttiin #24

Nuo kaikki ovat vastuussa nykytilnateesta. Ennen täällä Suomessa ja nykyään vielä maailmallakin kyseisiä tahoja edustavat erosivat/eroavat tai erotettiin/erotetaan toimistaan, kun tekevät virheitä. Täällä tarvitaan järeämpiä keinoja kun koko porukka on korruptoitunut suojelemaan toisiaan.

Käyttäjän PauliVennervirta kuva
Pauli Vennervirta

"Minä tahdon kaikkialla ja kaikissa tilanteissa, rauhan ja sodan aikana puolustaa isänmaani koskemattomuutta, sen laillista valtiojärjestystä sekä valtakunnan laillista esivaltaa. Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tai maan valtiojärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa."

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Nin no kuka olis se herra jota vastaan taistella? Haluatko oikeasti demokraattisessa maassa aseellisen selkkauksen jossa summamutikassa teloitetaan herroja jotka ovat vastuussa...jostain? Kuka on vastuussa oleva herra?

Mielestäni asioihin voi parhaiten vaikuttaa äänestämällä.

Käyttäjän anoturtiainen kuva
Ano Turtiainen Vastaus kommenttiin #26

Niin, meitä kansalaisia on jo poliisimmekin kehottanut varautumaan turvasumutteisiin, niin kuin artikkelin lähteestä selviää. Pitäsikö meidän toisiamme niillä sumutella summamutikassa? Jos päättäjä "herramme" ei tähän asiaan puutu pikaisesti, niin luuletko että ihmiset alkavat hamstraamaan sumutteita ja odottelevat 3 vuotta seuraavia vaaleja? Stubb sai jokin aika sitten cola juomaa syliinsä ja nyt rivikansanedustajanakin tarvitsee turvamiestä. Mitä luulet onko tästä pitkä matka siihen kun sumutellaan herroja, jos ei pikaisesti tule isoja muutoksia? Minä pyrin saamaan jo näillä ulostuloillani painetta päättäjiin, että muutosta tulisi ja hyvin tuntuu porukka lähtevän mukaan. Vaikuttaa voi näinkin jos edustajamme kusettaa meitä.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #33

No mulla ei ole turvasumutetta, enkä koe tarvettakaan vaikka maahanmuuttajia vilisevällä asuinalueella asunkin.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen Vastaus kommenttiin #35

Varo mamuiksi naamioituneita suomi- aktivisteja,
heillä saattaa olla tarvetta ja konstit saada mielesi muuttumaan tässä asiassa.

Ehkä turvasumute olisi sittenkin tarpeen, mutta myös jotain mönjää, jolla saa hyökkääjän merkittyä ja mahdollisesti paikallistettua.

No, tämä tällainen "mönjä" saattaa olla laiton, paitsi jos siihen on viranomaisen lupa rikollisen kiinni saamiseksi.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #36

Varo mamuiksi naamioituneita suomi- aktivisteja,...

Esim "Pekka ja Pätkä naapureina"?

Käyttäjän SeikkuKaita kuva
Seikku Kaita Vastaus kommenttiin #36

Arto, olet kuutamolla. Googleta "turvasumute" ennen kuin jatkat.

Käyttäjän PauliVennervirta kuva
Pauli Vennervirta

Minun suvussani oli ihmisiä jotka olivat mukana ihan oikeassa sisällissodassa ja vaikka olivat valkoisten puolella, eivät erityisesti fanittaneet sen puolen hihhuliosastoa. Pikemminkin päinvastoin. Se on kumma miten historia tuppaa unohtumaan. Hihhuliosasto tänä päivänä huutaa sisällissodan ja kansannousun perään tajuamatta, että jos järjestys pitää palauttaa he ovat niitä jotka otetaan talteen.

Mitä tulee turvapaikanhakijoihin tulee niin kannattaa lukea tämä:
"Turvapaikanhakijailmiö työllistää tilastojen valossa poliisia huomattavasti aiempaa vähemmän. Tavalla tai toisella turvapaikanhakijoihin liittyviä tehtäviä oli elokuussa koko maassa 622. Se on 0,51 prosenttia poliisin kuukauden aikana saamasta 120 031 hälytystehtävästä."

http://yle.fi/uutiset/turvapaikanhakijoihin_liitty...

Käyttäjän anoturtiainen kuva
Ano Turtiainen

Meillä on siten molemmilla sukulaisia valkoisten puolelta. Isoisäni oli luottohenkilöitä. Äitini kotipaikalla oli hevostalleja joissa tiettyyn aikaan oli Mannerheimin hevosia.

Olen täysin varma että tuon ajan luottoihmiset jos eläisi, kutsuisi he nykymeininkiä kannattavia enemmän kuin hihhuleiksi.

Mainitsit miten historia tuppaa unohtumaan. Se on totta, tässä siitä luettavaa http://anoturtiainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2222...

Käyttäjän SeikkuKaita kuva
Seikku Kaita

Hihhuliosasto. Sopii hyvin kuvaamaan sitä väkeä, joka parhaillaan suunnistaa Horst Wessel -mielenosoitukseen kuuntelemaan ex-presidenttiä.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Kuulin, en ole varma onko totta että meidän reservin "valmiusjoukkojen" nuppimäärä on ~30000? Viimevuonna rajojen läpi päästettiin aika tarkkaan sama määrä "taistelukelpoista" ulkomaalaista. Ja kun jatkuvasti löydetään tonneittain eurooppaan salakuljetettuja aseita ja ammuksia niin herää pikku kysymys. Kuka/ketkä "lähettää" asekelpoista sakkia ja aseita eurooppaan ja miksi?

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen
    "Presidenttimme, eikä yksikään ministerimme ole esittäneet turvapaikanhakijoiden surmaaman henkilön omaisille suruvalitteluja, eikä suomen kansalle jonka riveistä on nyt yksi pois."

Tällaisia surunvalitteluja on täysin älytöntä odottaa sen paremmin presidentiltä kuin yhdeltäkään ministeriltä. Vaikka tapaus onkin luonteeltaan (tekijänä turvapaikanhakijat) jollain tapaa ensimmäinen laatuaan Suomessa, tulee siihen rikostutkinnallisista lähtökohdista suhtautua samoin kuin mihin tahansa henkirikokseen.

Mielipiteeseeni tosin vaikuttaa se, että pidän kaikenlaista tuomintaa, surunvalitteluja ja joidenkin männävuosien tragedioiden tapauksessa virtuaalikynttilöiden sytyttämistä tekopyhänä hurskasteluna.

Tilanne on vielä melkoisen kaukana sisällissodasta, jollaista Turtiainen maalailee. Jos turvapaikanhakijakriisi olisi omiaan saamaan sellaisen aikaan, olisi moinen puhjennut jo moneen kertaan tässä vuosien vieriessä esim. Turkissa, Italiassa tai Kreikassa.

Käyttäjän artoartovihavainen kuva
Arto Vihavainen

"Tilanne on vielä melkoisen kaukana sisällissodasta, jollaista Turtiainen maalailee. Jos turvapaikanhakijakriisi olisi omiaan saamaan sellaisen aikaan, olisi moinen puhjennut jo moneen kertaan tässä vuosien vieriessä esim. Turkissa, Italiassa tai Kreikassa."

Olihan Turkissa kapina.
Kreikkalaiset äänesti populistit valtaan.
Italialaiset valitsi jonkin ihme koomikon puoueen valtapuolueeksi.

Suomessakin on jytkynyt. Kapinaa sekin.

Näyttää vain siltä että kapinat rauhoittuu kun kapinakenraalit pääsee hallitukseen. Mitään ei sitten tapahdukaan. Totuus kävelee vastaan siellä arkadianmäellä ja mielikuvitukselliset ja fiktioon perustuvat vaalipuheet unohtuu.

Käyttäjän anoturtiainen kuva
Ano Turtiainen

Niin, tämä on tilanne tänään, mutta mikä on tilanne huomenna. Suunta ei hyvältä näytä. Lisää tulee pakoilaisia joka päivä ja tietyt tahot ovat valmiita ottamaan niitä vaikka kuinka paljon. Samaan aikaan syrjäytyy yhä enemmän ja enemmän kantaväestöä kuin turvapaikanhakijoitakin. Joka päivä yhä useammalta palaa pinna. Hyväosainen paskiainen ei tietysti edes halua ymmärtää näitä faktoja.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman Vastaus kommenttiin #42

Ovatko pakolaiset mielestäsi Suomen suurin uhka?

Käyttäjän anoturtiainen kuva
Ano Turtiainen Vastaus kommenttiin #45

Suurin uhka on pakolaispolitiikka, josta seuraa monenlaisia ongelimia yhteiskuntaamme, joista taas isoimpina talous- ja turvallisuusongelmat.

Käyttäjän LeenaHautala kuva
Leena Hautala

https://www.suomenuutiset.fi/eun-hajoaminen-jo-tru...

Ei kannatta vähätellä A. Turtiaisen tulkintoja Suomen/Euroopan nykytilasta...Junckerkin sanelee jo "kummia"..

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset