AnoTurtiainen Tyytyväisyys jarruttaa kehitystä.

Pelastaako kansalaisaloite maamme liittovaltion kynsistä...

  • Pelastaako kansalaisaloite maamme liittovaltion kynsistä...

Kun hallitsematon massamaahantunkeutuminen turvapaikanhakijoiden toimesta alkoi, oli päättäjiemme suhtautuminen tilanteeseen käsittämätön. Silloin maahanmuuttokriittiset kaivoivat esille faktoja, joista paljastui politikkojen mukana olo vastaanottokeskusbisneksissä ym muissa bisneksissä mitkä liittyivät hallitsemattomaan maahanmuuttoon. Myös pääministeri houkutteli julkisesti lisää porukkaa loisimaan kotimaahamme ja kehotti tilojen omistajia osallistumaan vastaanottokeskusbisnekseen. Monesta tuntui käsittämättömältä koko yhtälö ja erittäin vastuuttomalta. Samaan aikaan kun maamme talous on pahasti kuralla ja kantaväestön etuja leikataan, niin otetaan valtiolle lisää velkaa että saadaan loisijat elätettyä.

Monikaan ei tuona aikana aavistanut että kyseiselle päättäjien vastuuttomuudelle ja älyttömyydelle tulisi tällainen selitys. Kun Britannian kansa äänesti EU:n eron puolesta, alkoi koko Euroopan alueella kuhina niin maahanmuuttoa suosineiden kuin maahanmuuttokriittistenkin porukoissa. Noista kuhinoista on suoraan luettavissa syy miksi ”matutusta” on suosittu niin meillä Suomessa kuin muissakin EU maissa. Kaikkien maahanmuuttoa suosivien tärkeimpänä päämääränä oli ja on rakentaa yhteinen liittovaltio. Tämä mieletön ”matutus” oli ja on EU:n projekti, jolla kansallinen eliitti rikastuu samalla kun myy isänmaataan liittovaltiolle. ”Matutukseen” tuhlattavat valtavat varat olisivat liittovaltion ongelma ja liittovaltio tulisi maksattamaan kaiken tämän liittovaltioon alistetuilla kansoilla. Kun tekee yhteenvetoja viimeisen vuoden ajan tapahtumista yhdistäen ne Brittien äänestystulokseen, löytyy vastaus myös kysymykseen, ”Mitä hyötyä maahanmuuttoa suosivien mielestä on liittovaltiolle tästä maailman tyhmimmästä ihmismassasta, joka on Eurooppaan vyörynyt?” Maahanmuuttajat ovat maahanmuuttoa suosiville ja liittovaltiota rakentaville tahoille pelinappuloita joiden massalla on tarkoitus heikentää kansallismielisten mahdollisia kansannousuja liitovaltio projektia vastaan, sekä aiheuttaa hämmennystä, joka siirtäisi huomion muualle liittovaltiosuunnitelman maaliin saattamisesta.  Viimeaikaiset päättäjien diktaattorimaiset lausunnot muiden maiden mahdollisista äänestyksistä EU:sta eroamisesta paljastavat koko historiamme suurimman kansojen kusetusyrityksen. Liittovaltion rakentajat pitävät projektinsa onnistumiselle pahimpana uhkana kansallismielisiä, jotka onneksi Britannian johdolla ovat nyt heräämässä ja kasvattavat suosiotaan nukkuvienkin riveissä.

Tässä yksi tärkeimmistä kansalaisaloitteista, mitä maassamme on laitettu koskaan alulle: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2058

Aloitteella on erittäin iso vaikutus itsenäisyytemme, kulttuurimme ja turvallisuutemme säilymiseen. Jakakaa hyvät ihmiset tätä aloitetta niin että jokainen on siitä tietoinen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Harri Immonen

Suvaitsevaisto loistaa poissaolollaan näsäviisaine uhriutumis-ja rasismi kortteineen. Onkohan joukkopsykoosi hellittämään päin?

Media on toden teolla tullut brexitin jälkeen kaapistaan, koettamalla mustamaalata eroa vaatineita ja pelotella yksituumaisesti kansaa. Tähän epätoivoiseen missioon ovat liittyneet eu:sta leipänsä saava eliitti ja jopa kansanedustajia.

Britaniassa kansa äänesti väärin, Suomessa ei saa päästä tapahtumaan samaa! Me perussuomalaiset olemme kertoneet median myyneen sielunsa turvapaikkaturismin lähtölaskennasta lähtien ja saaneet palkaksi isänmaamme puolustamisesta tonnikaupalla paskaa niskaan.

Olin aiemmin sitä mieltä että valtamedia on menettänyt objektiivisuutensa, sen lisäksi joudun nyt toteamaan, että valtamedia on täydellinen vitsi.

Käyttäjän jaakko7 kuva
Jaakko Kontinen

Tri Karl von Steinhauser on kirjoittanut erinomaisen kirjan; EU Huomispäivän Super Neuvostoliitto. Tämän kirjan sisällöstä ja väittämistä eivät poliitikot yleensä halua keskustella ensimmäistäkään kertaa.
Tämä nähtiin ja kuultiin mm JUvalla auditoriossa jossa vastaamassa oli mm Vasemmistoliiton puoluesihteeri kansanedustajaehdokas Matti Viialainen ja Janne Viitamies.
Shellillä tulivat kiittämään hyvistä kysymyksistä.... reilut 20 vuotta aikaa. Totuus paljastuu pikkuhiljaa.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Jos haluat jarruttaa pakolaisten tulemista, niin sinun pitää kritisoida Geneven sopimusta, eikä EU:ta. Ilman EU:takin Suomen pitää edelleen noudattaa tuota sopimusta.

http://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1968...

Muutenkin jos EU:sta tulee ero, niin se voi tehdä jopa suuremman pakolaistulvan Suomeen, koska nuo sinun kritisoimat pakolaisbisneksestä hyötyvät saavat lisää valtaa. Hehän kun tekivät sitä jo ennenkuin Suomi oli EU:ssa.

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/09/04/1990-luvun...

Jos haluat jostain järkevästä EU:ta kritisoida, niin kannattaa mainita ainakin byrokratia ja sen kalleus.

Käyttäjän anoturtiainen kuva
Ano Turtiainen

Haluan jarruttaa/pysäyttää liittovaltion syntymisen, sekä siihen liittyvät ällöttävät lieveilmiöt, johon hallitsematon maahanmuuttokin kuuluu. Haluan elää itsenäisessä Suomessa ja edustaa maailmalla itsenäistä Suomea.

EU:n ulkopuolelta pystymme paremmin neuvottelemaan olemassa oleviin sopimuksiin muutoksia ja neuvottelemaan uusia paremmin meitä palvelevia sopimuksia, tai jopa purkamaan sopimuksia joista on meille haittaa. Olemme nimen omaan EU:n vuoksi kädettömiä näissä asioissa. Monet asiat eivät tule kuntoon pelkästään eroamalla EU:sta, mutta ero mahdollistaa meidän laittaa asioitamme kuntoon.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Liittovaltion kehitys on jarruuntunut jo aikalailla brexitin takia. Muutenkin liittovaltiosta pääsee pois, jos moinen muodostuu.

Jos Suomi irtaantuu EU:sta, niin tuolloin kaikki EU:n sisällä tehdyt sopimukset raukeavat Suomen osalta. Kaikki nuo sopimukset pitää siis neuvotella uudestaan, joka ei ole halpaa lystiä. Neuvotteluasemakin Suomella on tuolloin täsmälleen sama kuin yksinäisellä koulupojalla, joka ei kuulu yhteenkään koulun jengeistä ja joka joutuu kuitenkin kohtaamaan ja neuvottelemaan jengien kanssa päivittäin. Ainoa positiivinen asia tuossa on se, että Suomi itse päättää omista asioistaan. Tosin en tiedä onko sekään positiivinen asia, kun tuolloin annetaan vapaat kädet meidän iki-ihanille päättäjille, jotka Suomen EU:ssakin ollessa ovat saaneet Suomen asiat sekaisin typerillä päätöksillään.

Käyttäjän anoturtiainen kuva
Ano Turtiainen Vastaus kommenttiin #7

Ei ole muuta hyvää ratkaisua kuin erota EU:sta ja mielellään heti seuraavana Brittien jälkeen, eikä odotella sitä ns viimeistä bussia. Ja jos asioiden kuntoon laittaminen maksaa, niin kyllä maksaa EU:n narussakin roikkuminen unohtamatta "matutuksen" laskua.. Itse me valitsemme päättäjämme jotka päättävät miten hoidetaan asiat ja pakko uskoa että tulevaisuudessa järki voittaa valinnoissa.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Ruotsista Suomeen julkisilla kulkuneuvoilla matkustava terve nuori mies ei ole hengenvaarassa oleva, välitöntä suojelua tarvitseva, Geneven sopimuksen mukainen pakolainen.
Toki Ruotsin tilanne voi joskus muuttua sellaiseksi, että siellä on oikeasti vaarallista.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Ei Suomi niin houkutteleva valtio ole varsinkin kylmyyden ja asenteiden takia. Muuttoliike Suomesta pois eteläisempiin maihin on luultavasti suurempaa kuin Suomeen.

http://www.ilkka.fi/uutiset/maakunta/takaisin-koti...

Rajojen sulkeminen EU-maiden suuntaan voi siis tuoda päinvastaisen ilmiön kuin mistä haaveilette, kun Suomesta ei enää niin helposti pääsekään pois.

Käyttäjän anoturtiainen kuva
Ano Turtiainen Vastaus kommenttiin #6

Suurta propakandaa, mikä liittyy Suomen rajoihin...

Ja pohjoisnavallekin on menijöitä jos menemistä kannustetaan ilmaisella hyvinvoinnilla.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen Vastaus kommenttiin #9

Tottahan toki, mutta ei Suomessa ole kummanen sosiaaliturva kun vertaa muihin maihin.

Vastahan euroopan neuvosto moitti Suomea siitä, että sosiaaliturva täällä on riittämätön verrattuna kustannuksiin, eikä se pahemmin ole moittinut muita maita.

http://yle.fi/uutiset/euroopan_neuvostolta_sapiska...

Jos lähes samanlaiset edut ja joissain tapauksissa paljon paremmatkin edut saa eteläisemmissä maissa, niin ei Suomi kovinkaan houkuttelevalta kuulosta.

Tuolta voi tiirailla millaisia sosiaaliturvia muissa EU-maissa on.

http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=858&lang...

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama Vastaus kommenttiin #6
Harri Immonen Vastaus kommenttiin #6

Uskon että suvaitsevaisille löytyisi kuitenkin aidasta rako. Lupaan tulla elämäni ensimmäisiin veneenveisto talkoisiin helsinkiin, mikäli teille on tarvetta liikkumavälinettä rakentaa kuningaskunnan suuntaan. Odotan sitä innolla.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset