AnoTurtiainen Tyytyväisyys jarruttaa kehitystä.

Suomalaiset Suomen ongelma

Viimeksi reilu vuosi sitten ja sitä ennen seurasin elämää USA:n eteläisimmässä osavaltiossa. Siellä paikalliset ongelmat jäivät helposti hyvän sään ja lämmön varjoon. Suomalaisuus siellä asuvien Suomalaisten piirissä suorastaan huokuu ja itsekin koin siellä olleessa Suomalaisuuden tärkeämmäksi kuin koskaan aikaisemmin. Sieltä katsottuna silloinen Suomen tilanne ja ongelmat tuntuivat toivottomilta. Suomeen juurtuneet ihmiset näyttivät lähinnä sosialismikoneiston aivopesemiltä ja hyväksikäyttämiltä orjilta, joilla ei olisi tietoa paremmasta. Hallitsematon maahanmuutto oli silloin vasta alkava ongelma jota hysteerisesti puolustivat rasistikortteja esittelevät monikulttuurisuuden puolestapuhujat, joille ei voinut muuta kuin nauraa kun asiaa seurasi tuolta USA:n monikulttuuristen ongelmien seasta.

 

Nyt kun olen noin vuoden seurannut vaihtelevaa maailmanmenoa täällä kotimaassa, ei voi muuta kuin ihmetellä tätä touhua. Kun hallitus viimeksi vaihtui, oli hyvä meininki ja uskoa todellakin paremmasta. Kuitenkin maahanmuutto ongelman paisuessa osoittautui pääministerin johdolla lähes koko hallituksen väki typeriksi ja ahneiksi maanpettureiksi, jotka oman taloudellisen hyödyn toivossa ja hyväuskoisuuteen nojaten toivottivat maailman tyhmimmät älypuhelimen käytön viimeisenä maailmassa oppineet elintasopakolaiset tervetulleeksi maahamme. Nyt tuo hallitsematon maahanmuutto on jo tehnyt niin ison loven jo ennestään kuralla olevaan talouteemme, että usko tähän hallitukseen on mennyt. Uskoa tulevasta horjuttaa valtavasti myös se että oppositiossa tulevia hallituspaikkoja kärkkyy vielä tyhmempi ja kyvyttömämpi porukka. Yle ja muut valtamediat ovat menettäneet uskottavuutensa laiminlyödessään ja vääristellessään totuutta maahanmuuttoon koskevissa asioissa, joka on synnyttänyt uusia pieniä medioita. Jokin aika sitten gallupit kertoivatkin kansaa valtaosaltaan yhdistävän maahanmuuttovastaisuus. Kansalaisaloitteita on tehty ennätystahtiin. Myös YLE veron poistamisesta on tehty jokin aika sitten kansalaisaloite. Ihmisiä ärsyttää maksaa pakollinen YLE vero samaan aikaan kun YLE syyllistyy yhdeksi pahimmaksi tahoksi puolustamaan hallitsematonta maahanmuuttoa.

 

Usko Suomalaisiakin kohtaan alkaa olla koetuksella, sillä kansalaisaloitteen YLE veron lopettamisesta on käynyt allekirjoittamassa vain 18 135 kansalaista reilun kahden kuukauden aikana. Suomella ja Suomalaisilla ei ole tulevaisuutta, jos joukossamme on vain noin pieni määrä ihmisiä jotka uskaltavat tai kykenevät kyseisen kansalaisaloitteen allekirjoittamaan, jolla voisi vaikuttaa asioihinsa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Avoimen ja perustellusti kantaa ottavan keskustelun asemasta kaikenkattavan rasismikortin ja kansainvälisten pykälien avulla ohjataan keskustelu heti pois kipeistä ja kansallisista ydinkysymyksistä. Ihan samaan tapaan, kuin aikoinaan pyhää ja suurta NL:a Suomessa arvosteltaessa kehiin heitettiin valistuneiden ja oppineiden poliitikkojen toimesta fasismikortti ja imperialistien / amerikkalaisten salajuonet.

Suomessa on ollut perinteisesti vallalla vaikenemisen ja salailun kulttuuri, varsinkin, jos keskustelu osuu päättäjien kintuille. Suomessa korruption sijaan toimii sujuvasti oman edun tavoittelu ' yhteisen hyvän ja auttamisen nimissä ' tähän auttamiseen kun on helppo saada julkinen hyväksyntä ja on mukava paistatella päivää hurskas ilme kasvoillaan. Kukapa voisi tai haluaisi auttamisesta kieltäytyä ?

Perinteet velvoittavat ja jotenkin sopii kuvaan tämä allaoleva.

Suomi on myös EU n ykkösmaa julkisessa holhouksessa. Eli älä päätä mistään itse. Puolestasi on jo päätetty. Pysy siis kiltisti kuormassa, pressun alla, ja ole hiljaa.

Ajatushautomot: Suomi ”holhoaa” selvästi eniten EU:ssa – savukkeista makeisiin ja alkoholiin

http://www.hs.fi/kotimaa/a1461643964148?ref=hs-pri...

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Ei nyt ihan vielä noin mutta sitten kun saavat vielä moottorisahakortin pakolliseksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset