Maahanmuuttopolitiikka aprillia

Perussuomalaisten uusimmassa uutiskirjeessä hehkutetaan kovasti onnistunutta maahanmuuttopolitiikkaa.

 

”Perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikka toimii

Suomeen tulevien turvapaikanhakijoiden määrä on tippunut merkittävästi. Hakijoita ei ole saapunut Lapin rajanylityspaikoille enää helmikuun jälkeen. Hakijoita tulee tällä hetkellä n. 3 100 hengen vuosivauhdilla. Maahanmuuttovirasto lakkauttaa nyt 33 vastaanottokeskusta, ja 10 keskuksen määräaikainen sopimus päättyy.

Nämä luvut eivät ole sattumaa. Perussuomalaisten tiukka maahanmuuttolinja hallituksessa tuottaa tulosta. Venäjän kanssa käytyjen neuvottelujen jälkeen itärajan vuoto on tukittu. Etelästä meriteitse Saksasta ei saavu enää turvapaikanhakijoita laivayhtiöille annettujen ankarien ukaasien seurauksena. Perussuomalaiset ministerit ja kansanedustajat löivät nyrkkiä pöytään ja loivat kovan paineen. Ponnekas työ Suomen houkuttelevuuteen liittyvien vetovoimatekijöiden vähentämiseen on myös tuottanut tulosta: Ruotsin kautta saapuvien turvapaikanhakijoiden määrät ovat supistuneet radikaalisti. Tällä hetkellä tilanne on se, että Suomesta lähtee enemmän turvapaikanhakijoita kuin tänne tulee.

Perussuomalaiset ministerit jatkavat määrätietoista työtä maahanmuuttopolitiikan tiukentamiseksi. Kriisi on valtava eikä se ole vielä ohi, mutta onneksi olemme hallituksessa juuri nyt. Ilman Perussuomalaisia Suomi olisi täydellisesti hukassa.”

 

Uutiskirjeen perusteella ketään ei voi syyttää valehtelusta, koska se on julkaistu aprillipäivänä. Uutiskirjeessä mainitut toimet ovat parempia kuin ei olisi tehty mitään, mutta ei niillä ole varaa henkseleitä paukutella. Iltalehdessä puidaan samaa asiaa myös aprillipäivänä, kun kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Satonen lyttää ulkoministeri Timo Soinin kehut omalle puolueelleen pakolaiskriisissä. Perussuomalaisten Jussi Halla-aho jakaa Iltalehden uutisen myös kommentoiden seuraavasti.

 

” Tota noin… Suomihan ei ole saanut vielä aikaiseksi minkäänlaisia tiukennuksia turvapaikka- tai perheenyhdistämispolitiikkaan tahi maahanmuuttajien sosiaaliturvaan. Lisäksi Suomi antaa automaattisesti oleskeluluvan melkein kaikille irakilaisille ja somaleille, eikä meille muita juuri tule.

Näistä lähtökohdista on aika vaikea nähdä, millä tavalla Suomen hallituksen toiminta olisi vaikuttanut turvapaikanhakijamäärien vähenemiseen.

Jos jollekulle tulee mieleen joku suomalaisten tekemä toimenpide, joka olisi edes teoriassa voinut vaikuttaa tilanteen kehittymiseen, olen pelkkänä korvana.

Se, että Suomeen tulee tällä hetkellä vähemmän turvapaikanhakijoita kuin viime vuonna, johtuu nähdäkseni pelkästään siitä, että kaikki rajat Kreikasta Ruotsiin ovat olleet joitakin kuukausia vähemmän levällään kuin aiemmin. Tämä taas johtuu Makedonian, Unkarin, Itävallan, Saksan, Tanskan ja Ruotsin rohkeudesta tehdä kansallisia päätöksiä EU:sta piittaamatta.

Satosen höpinät Venäjän vastaisen rajan rauhoittumisesta voidaan jättää omaan arvoonsa. Sieltä tuli joitakin satoja ihmisiä. Ruotsista heitä tuli 30 000. Yhtä tyhmää on hehkuttaa Tornion järjestelykeskusta, aivan kuin se olisi jotenkin vähentänyt tulijoiden tai Suomeen jäävien määrää.”

 

Yhdyn täysin Jussi Halla-ahon kannanottoon. Nyt tarvitaan jokaisen maahanmuuttokriittisen edustajan voimat luomaan painetta perussuomalaisten johtoon, niin että linja muuttuu. Puolueen linja pitää palauttaa pikaisesti sellaiseksi, että se kestää julkaista maahanmuuttopolitiikkaa koskevia uutiskirjeitä muulloinkin kuin aprillipäivänä. Maahanmuuttovirasto on laitettava polvilleen. Yhtään ainutta elintasopakolaista ei enää tarvita Suomeen. Kaikki Ruotsin kautta tulleet palautettava välittömästi Ruotsiin ja rajoille valvonta.

Maahanmuuttopolitiikalla on yhteys muihinkin kuumiin poliittisiin aiheisiin, vaikka hallitus yrittääkin eritellä ne toisistaan esitellessään leikkauslistoja. Ei voida leikata mistään jos samaan aikaan otamme lisää velkaa jolla maksellaan maahanmuuton kustannuksia. Ainut mistä nyt voidaan leikata on maahanmuutto ja kaikki siihen liittyvä. Kun maahanmuuttoasia on saatu kuntoon ja siihen liittyvät likapyykit pestyä, pidetään aikalisä. Kun aikalisä on tehnyt tehtävänsä, aletaan laittamaan maatamme ja talouttamme kuntoon. Näin voimme jatkossakin juhlia ylpeinä itsenäisyyttämme.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu