AnoTurtiainen Tyytyväisyys jarruttaa kehitystä.

Maahanmuuttopolitiikka aprillia

Perussuomalaisten uusimmassa uutiskirjeessä hehkutetaan kovasti onnistunutta maahanmuuttopolitiikkaa.

 

”Perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikka toimii

Suomeen tulevien turvapaikanhakijoiden määrä on tippunut merkittävästi. Hakijoita ei ole saapunut Lapin rajanylityspaikoille enää helmikuun jälkeen. Hakijoita tulee tällä hetkellä n. 3 100 hengen vuosivauhdilla. Maahanmuuttovirasto lakkauttaa nyt 33 vastaanottokeskusta, ja 10 keskuksen määräaikainen sopimus päättyy.

Nämä luvut eivät ole sattumaa. Perussuomalaisten tiukka maahanmuuttolinja hallituksessa tuottaa tulosta. Venäjän kanssa käytyjen neuvottelujen jälkeen itärajan vuoto on tukittu. Etelästä meriteitse Saksasta ei saavu enää turvapaikanhakijoita laivayhtiöille annettujen ankarien ukaasien seurauksena. Perussuomalaiset ministerit ja kansanedustajat löivät nyrkkiä pöytään ja loivat kovan paineen. Ponnekas työ Suomen houkuttelevuuteen liittyvien vetovoimatekijöiden vähentämiseen on myös tuottanut tulosta: Ruotsin kautta saapuvien turvapaikanhakijoiden määrät ovat supistuneet radikaalisti. Tällä hetkellä tilanne on se, että Suomesta lähtee enemmän turvapaikanhakijoita kuin tänne tulee.

Perussuomalaiset ministerit jatkavat määrätietoista työtä maahanmuuttopolitiikan tiukentamiseksi. Kriisi on valtava eikä se ole vielä ohi, mutta onneksi olemme hallituksessa juuri nyt. Ilman Perussuomalaisia Suomi olisi täydellisesti hukassa.”

 

Uutiskirjeen perusteella ketään ei voi syyttää valehtelusta, koska se on julkaistu aprillipäivänä. Uutiskirjeessä mainitut toimet ovat parempia kuin ei olisi tehty mitään, mutta ei niillä ole varaa henkseleitä paukutella. Iltalehdessä puidaan samaa asiaa myös aprillipäivänä, kun kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Satonen lyttää ulkoministeri Timo Soinin kehut omalle puolueelleen pakolaiskriisissä. Perussuomalaisten Jussi Halla-aho jakaa Iltalehden uutisen myös kommentoiden seuraavasti.

 

” Tota noin... Suomihan ei ole saanut vielä aikaiseksi minkäänlaisia tiukennuksia turvapaikka- tai perheenyhdistämispolitiikkaan tahi maahanmuuttajien sosiaaliturvaan. Lisäksi Suomi antaa automaattisesti oleskeluluvan melkein kaikille irakilaisille ja somaleille, eikä meille muita juuri tule.

Näistä lähtökohdista on aika vaikea nähdä, millä tavalla Suomen hallituksen toiminta olisi vaikuttanut turvapaikanhakijamäärien vähenemiseen.

Jos jollekulle tulee mieleen joku suomalaisten tekemä toimenpide, joka olisi edes teoriassa voinut vaikuttaa tilanteen kehittymiseen, olen pelkkänä korvana.

Se, että Suomeen tulee tällä hetkellä vähemmän turvapaikanhakijoita kuin viime vuonna, johtuu nähdäkseni pelkästään siitä, että kaikki rajat Kreikasta Ruotsiin ovat olleet joitakin kuukausia vähemmän levällään kuin aiemmin. Tämä taas johtuu Makedonian, Unkarin, Itävallan, Saksan, Tanskan ja Ruotsin rohkeudesta tehdä kansallisia päätöksiä EU:sta piittaamatta.

Satosen höpinät Venäjän vastaisen rajan rauhoittumisesta voidaan jättää omaan arvoonsa. Sieltä tuli joitakin satoja ihmisiä. Ruotsista heitä tuli 30 000. Yhtä tyhmää on hehkuttaa Tornion järjestelykeskusta, aivan kuin se olisi jotenkin vähentänyt tulijoiden tai Suomeen jäävien määrää.”

 

Yhdyn täysin Jussi Halla-ahon kannanottoon. Nyt tarvitaan jokaisen maahanmuuttokriittisen edustajan voimat luomaan painetta perussuomalaisten johtoon, niin että linja muuttuu. Puolueen linja pitää palauttaa pikaisesti sellaiseksi, että se kestää julkaista maahanmuuttopolitiikkaa koskevia uutiskirjeitä muulloinkin kuin aprillipäivänä. Maahanmuuttovirasto on laitettava polvilleen. Yhtään ainutta elintasopakolaista ei enää tarvita Suomeen. Kaikki Ruotsin kautta tulleet palautettava välittömästi Ruotsiin ja rajoille valvonta.

Maahanmuuttopolitiikalla on yhteys muihinkin kuumiin poliittisiin aiheisiin, vaikka hallitus yrittääkin eritellä ne toisistaan esitellessään leikkauslistoja. Ei voida leikata mistään jos samaan aikaan otamme lisää velkaa jolla maksellaan maahanmuuton kustannuksia. Ainut mistä nyt voidaan leikata on maahanmuutto ja kaikki siihen liittyvä. Kun maahanmuuttoasia on saatu kuntoon ja siihen liittyvät likapyykit pestyä, pidetään aikalisä. Kun aikalisä on tehnyt tehtävänsä, aletaan laittamaan maatamme ja talouttamme kuntoon. Näin voimme jatkossakin juhlia ylpeinä itsenäisyyttämme.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Rajojemme vartijoina on toiminut pakkanen, ei perussuomalaiset. Mielenkiinnolla odotan alkavaa kevättä ja kesää.
Kannattaisi ihan oikeasti perustaa Rajavartiolaitos.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Rajojen vuotamisesta ei pidä syyttää poliisia tai rajavartiolaitosta.

He joutuvat virkansa menettämisen pelossa noudattamaan jopa typerimpiä määräyksiä, joita sisäministeriössä kehitellään.

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Niinpä, Kosonen. Sisäministerihän heidän päällikkönsä on, tänään hyödytön kuten vartijoiden aseistus.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Johtavat kirkonhenkilöt esimerkiksi voisivat panostaa oman alansa osaamista kysyviin rasisminvastaisuusprojekteihin sen sijaan, että puoskaroivat turvapaikkabisneksen ja kansalaistottelemattomuusanarkismin alueilla.

Poikkiuskonnolliselle maailmanekumenialle olisi kovastikin työsarkaa yleisuskonpuhdistus2.0-hankkeessa, jonka tarkoitus on siivota ensi alkuun väkivalta- ja rasismipykälät pois kaikkien uskontojen pyhistä kirjoista ja virallisista teksteistä. Miekkalähetys, etniskulttuurinen sorto ja syrjintä eivät saa pohjautua 'ylempään johdatukseen'.

Eikö olisi jo aika häätää pykäläpirun reliikki uskonkappaleista eli päivittää hurskaus globaalisti ihmiskasvoiseksi ja moderoida jumalakuva modernin hyväntahtoiseksi. On väärin, jos terroristit ja muut vakaumusrasistit voivat edelleen perustella linjauksiaan viittaamalla ihmiskunnan hienoimpina pidettyjen aatteiden dokumentteihin ja muka Jumalan ilmoitukseen. Myös totalitaristissävyiset valtiolliset tahot pystyvät yhä puolustelemaan maailmankatsomussyrjintäänsä ja kansanryhmäsortoa uskonnollisten opinkappaleitten kirjaimellisesti suomalla "oikeutuksella".

Globaaliekumenialla on todellista monikulttuurista tilausta ajankohtaisista empiirisistä havainnoista päätellen. Muistamme tuoreimpina Pariisin, Brysselin ja Pakistanin kompromissittomat rasistiset terrori-iskut. Rasisminvastaisen viikon hengessä ja kauhistuttavan uudenlaisen ydinpelotteen ilmestyttyä olisi maailmanekumenialla oikeampaakin tekemistä kuin lillukanvarsipolitikointi - ks. uskonpuhdistusvetoomus arkkipiispalle ja imaameille ym. täällä: http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/214664-m...

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kirkolle asia ei kuulu pätkääkään, vaan sisäministerille. Simonen sisäministerinä olisi pannut rajat kuntoon.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Kyllä uskonasiat kuulemma kuuluvat kovastikin myös kirkolle, nykymaailmassa ihan globaalisti ja poikkiuskonnollisestikin eli maailmanekumeenisesti. Olet varmaan kuullut, että islamismia on levitetty Euroopassa joistain moskeijoista käsin miekkalähetyshenkisesti.

Entäpä jos povella elätetyt radikaalimoskeijoiden käärmemullahit/imaamit ja muut saatanallisilla säkeillään syrjäytyneitä viekottelevat lähetystyöjihadistit eivät voisikaan vedota ihan totuudenmukaisesti koraanin oikeaoppisiin hurskaussääntöihin, vaan joutuisivat myöntämään olevansa pelkkiä rikollisia ilman Jumalan auktorisointia? Ääriliikkeiden jäsenet kuten islamisti-terroristit kun ovat tätä nykyä oikeaoppisia muslimeita ja käyttäytyvät islamin keskiaikaisten reliikkisääntöjen mukaisesti.

"Koraanin mukaan oikean muslimin täytyy ehdoitta noudattaa kaikkia Koraanin jakeita. Tietyt Koraanin yhteiskunnalliset ja poliittiset säännöt ovat sellaisia, että jos niitä noudattaa, profiloituu väistämättä fundamentaaliseksi äärimuslimiksi. Maltilliset muslimit eivät siis noudata kirjaimellisesti Koraania tai sharia-lakeja. He noudattavat ainoastaan hengellisiä suosituksia, mutteivät sotilaallisia, poliittisia tai taloudellisia osia. Jihadistiset ryhmittymät noudattavat kaikki islamin sääntöjä." ks. http://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2015/12...

- Miltä siis kuulostaisi poikkiuskonnollinen terrorisminvastainen Yleisuskonpuhdistus2.0? Ks. maailmanekumeeninen uskonpuhdistusvetoomus arkkipiispalle ja imaameille ym. vastuullisille uskonkellokkaille täällä: http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/214664-m...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset