AnoTurtiainen Tyytyväisyys jarruttaa kehitystä.

Poliittista toiveajattelua

Kestääkö hallituksemme enää kauaa. Hallituspuolueissa tapahtuu sisäistä liikehdintää. Tällä hetkellä kokoomuksessa eniten. Mitä tapahtuu kun lyödään faktaa pöytään käytettävistä rahoistamme, josta selviää hallitsemattomaan maahanmuuttoon menevät rahamäärät.

Hallituksen arvosana ensimmäiseltä hallitusvuodelta näyttää sen verran alhaiselta, että varmasti on aiheellista vaihtaa johtoa hallituspuolueissa. Rajalliset ovat kuitenkin markkinat, joista pitäisi valita kyvykkäät toimijat.

Kokoomuksen johtoon kolmikko Lehti, Harkimo ja Vapaavuori. Kepussa Väyrysen siipi alistaa lestadiolaiset pois vallasta. Perussuomalaisissa vallan kaappaa maahanmuuttokriittiset edustajat Halla-ahon johdolla. Tässä parhaat eväät, mitä maastamme tällä hetkellä irtoaa. Jussi Niinistö on ehkä ainut istuva ministeri, jonka soisi jatkavan.

Hallituksemme ei ole reagoinut hallitsemattomaan maahanmuuttoon tarpeeksi kovalla kädellä ja tietoisesti sallinut toimia, joista seuraa iso taloudellinen lovi tulevaisuuteemme. Tuntuu lapselliselta ajattelulta, että tämän hetkinen hallitus voisi nousta millään tavalla sankariksemme. Meidän pitää laittaa asiat kuntoon maassamme ja samalla valmistautua edessämme oleviin historiamme erikoisempiin maailmanlaajuisiin ongelmiin.

Tällä hetkellä ylikansoittuneista kehitysmaista lähtöisin olevat isot ihmismassat vaeltaa älypuhelimia tuijottaen maasta toiseen ylellisemmän elämän toivossa, kun samaan aikaan hyvinvointivaltioissa meille niin itsestään selvät edut ja hyvinvointi hiipuu, on helppo ennustaa että edessämme on ennemmin tai myöhemmin isoja verenvuodatuksia.

Ehkä jälkeläisemme joku päivä vielä juhlii sellaistakin Suomen itsenäisyyspäivää, jossa muistellaan niitä jotka taistelivat itsenäisyytemme puolesta silloin, kun Euroopan ulkopuolelta tulleet ihmismassat vyöryivät Eurooppaan tavoitteenaan koko Euroopan valtaaminen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Jos Timo Soini aidosti toivoisi perussuomalaisen puolueen olevan olemassa vielä seuraavien vaalien jälkeenkin, hän vetäytyisi nyt ajoissa takavasemmalle.

Soinin jatko puolueen johdossa vaarantaa sekä koko puolueen olemassaolon että hänen itsensä terveyden.

Puolueen olemassaolon edellytyksenä taas on sekä Soinin väistyminen että paluu juurilleen.

Ylikierroksilla käyvä kokoomuksen Stubb jäänee historiaan eniten valehdelleena ministerinä, joka on saanut kuitenkin jatkaa pestissään. Myös hän on epäonnistunut surkeasti ja muuttunut sitä myöten taakaksi puolueelleen.

Kokoomuksen ongelma on sisäinen repeäminen. Stubbilla on fanaattiset kannattajansa. Vastustajia taitaa kuitenkin alkaa olla yhä enemmän.

Sipilästä ei tule muuta kuin paha mieli. Maan tärkeimmällä paikalla on henkilö, joka ei kykene tekemään minkäänlaisia päätöksiä. Aikana jolloin nimenomaan päätöksiä tarvittaisiin.

Ihmettelen, millä eväillä hän on aikanaan johtanut yritystään. Ilmeisesti ei millään, koska sekin piti myydä toiselle omistajalle.

Sama omaisuuden myynti jatkuu Suomessa kiihtyvää vauhtia.

Kiinaan on menossa Ocmetic, Sampo-Rosenlew Intiaan.

Omistajat saavat kertakorvaukset. Työntekijät ajan kanssa kenkää.

Käyttäjän anoturtiainen kuva
Ano Turtiainen

Linkki Jussi Halla-ahon FB kirjoitukseen: https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/9579...

Hyvä pysäytys Jussilta, kun eräät yrittävät kerätä poliittisia irtopisteitä jopa hallitsemattomasta maahanmuutosta.

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Asiaa Anolta. Hallituksen kannatusta ei lisää epäoikeudenmukaisuus.
Esim. lainsäädäntömme on ajanhermolta tippunut täysin.
Kansalaisten turvallisuus on todella vaakalaudalla.
Muun muassa työnantajilla ei ole mitään mahdollisuutta selvittää etnisen taustan omaavan henkilön taustoja, jos asianosainen ei itse halua kertoa totuutta.
Kantasuomalaisen kohdalla viranomaislausuntoa taas edellytetään työskenneltäessä lasten ja nuorten parissa.
Tämä on törkeää välinpitämättömyyttä esim juuri lasten ja nuorten parissa työskentevillä tahoilla, lainsäädännön laahatessa jäljessä.
....Lindström.....TOIMI

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2002/20020504

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset