AnoTurtiainen Tyytyväisyys jarruttaa kehitystä.

Avoin kirje maahanmuuttokriittisille kansanedustajille

Maamme tilanne on ollut koko tämän olemassa olevan vaalikautenne aikana erittäin vakava koskien hallitsematonta maahanmuuttoa ja tilanne näyttää muuttuvan pahemmaksi koko aika. Tilannetta pahentaa vaikea taloustilanne maassamme ja koko Euroopassa. Kansalaisten etuja joudutaan pakosta leikkaamaan rajusti ja samaan aikaan hallitsematon maahanmuutto syö rajusti maan varoja ja kansalaisten turvallisuutta. Hallitsematon maahanmuutto on synnyttänyt valtavasti siihen liittyvää bisnestä, jonka valtio kustantaa. Bisnesilmiö on tullut ja kasvanut niin nopeasti että mikään virallinen valvonta ei ole pysynyt niiden mukana. Hiljalleen on alkanut verhojen raoista pilkottamaan isoja laittomuuksia hallitsemattomaan maahanmuuttoon ja sen ympärillä velloviin bisneksiin. Isoja ja kalliita likapyykkejä on edessä.

 

Hyvät maahanmuuttokriittiset kansanedustajat. Maahanmuuttokriittiset kansalaiset ovat äänestäneet teidät eduskuntaan tekemään kansalaisten, maamme ja kulttuurimme edun mukaisia päätöksiä ja tekemään sen mukaista politiikkaa. Edustatte pääsääntöisesti puoluetta joka ylsi viime vaalien kautta jopa hallitukseen saakka. Teitä on kuitenkin eduskunnassa ja hallituksessa vähemmistö, mikä tekee työnne haasteelliseksi toimia äänestäjienne eduksi. Vaalien jälkeen maailmantilanteen muuttuessa kansaa kuitenkin yhdistää huomattavasti enemmän maahanmuuttokriittisyys, jonka todistaa gallupitkin. Vaikka teillä onkin vain se vaalien antama pienempi kansan mandaatti, huomioikaa että teillä on nyt silti valtavasti isompi kansan tuki mitä vaalien kautta saitte. Teidän on aika toimia, pelkkä jotakin mieltä oleminen ei riitä. Teidän poliittinen vastavoima ymmärtää myös kansan teille nyt antaman tuen ja sitä kautta on teille alta vastaava kun toimitte oikein.

 

Teidän maahanmuuttokriittisten edustajien tukenanne olevissa kansalaisissa on monen tasoista porukkaa. Kaikki heistä haluavat, että maahanmuutto otetaan hallintaan ja sitä kautta kaikki laittomasti maahan tulleet poistetaan maasta. Kaikki haluaa että hallitsemattoman maahanmuuton ympärillä häärivät ”viralliset” virastot/tahot tutkitaan perin pohjin ja laittomuudet selvitetään. Nyt kansalaisista jotkut puhuvat heitä koskettavista ongelmista, jotkut kirjoittavat niistä, jotkut jopa tekevät laittomuuksia hallitusti ja jotkut antavat kaikelle tälle vain hiljaisen hyväksynnän. Lähes kaikilla on mennyt jo usko laillisesti toimimiseen ja sitä kautta asioiden saamiseksi kuntoon. Uskoa laillisuuteen horjuttaa pahasti myös se että samaan aikaan verhojen välistä pilkottaa valtaa pitävien osallistuminen laittomiin bisneksiin liittyen maahanmuuttoon. Tähän saakka te maahanmuuttokriittiset edustajat olette kieltäneet ja sanoutuneet irti rasistisyytteiden pelossa kaikista kansalaisten oman käden kautta tehdyistä ”laittomista” ilmaisuista. Teidän on korkea aika myöntää ja kertoa julkisesti se että kansalaiset reagoivat huolissaan hallitsemattomaan tilanteeseen, eikä irtisanoutua kaikesta tästä. Jos irtisanoudutte näistä tosiasioista, on vain ajan kysymys kuin enemmistö on jo sitä mieltä että, on toimittava ilman edustajia.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Minusta tämä Anon kirjoitus on loogista ajattelua siitä mitä seuraa kun kansan tahto ohitetaan suomalaisen tärkeimmässä ja kalleimmassa asiassa, eli turvallisuudessa.
Katsokaamme vaikka eurooppaa ja sen poliittista myllerrystä.
Meidän ei tarvitse kokea samaa.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Katsopa vertailun vuoksi, mitä englantilainen arkkipiispa (The Most Reverend Justin Welby, Archbishop of Canterbury) sanoo tilanteesta:

-Britain has a genuine and justified fear of mass immigration and people are entitled to fear migrant influx
-It is absolutely outrageous to condemn those concerned as racist
-Justin Welby said it was essential 'genuine fear' people felt was listened to
-Archbishop said resources should put in place to address their concerns

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3486397/It...

Tuo on suurin piirtein täydellinen vastakohta sille, mitä Suomessa kansalaisia tai seurakuntalaisia edustavat tahot sanovat. Ero ei johdu siitä, että kansalaiset olisivat erilaisia.

Käyttäjän HannuTuulasvaara kuva
Hannu Tuulasvaara

Hyvä kirjoitus Anolta. Suomen kansan enemmistö on selkeästi maahanmuuttokriittistä, mutta jostain syystä se ei näy päätöksenteossa valtiollisella, kunnallisella eikä kirkollisella taholla. Päättäjät tekevät kansan turvallisuuden vastaisia toimenpiteitä ja päätöksiä, koska nähtävästi pelkäävät kuollakseen rasistisyytöksiä. Englannin piispan lausuman mukaisesti sellaisia ihmisiä ei voi syyttää rasismista, jotka pyrkivät toimillaan turvaamaan kansalaisten turvallisuuden ja talouden.
Pakolaisten mukanaan tuoman islamisaation vastustaminen ei myöskään ole missään mielessä rasismia, vaan se on meidän oman yhteiskuntajärjestelmän puolustamista.
Siis hyvät pakolaiskriittiset kansamme johtajat, olkaa rohkeita sanoissanne ja toimissanne ja tuokaa esiin päättäväisesti kaikki pakolaisten mukanaan tuomat ongelmat.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Kirjoitus on anarkistinen saarna jossa kehotetaan ulkoparlamentaariseen toimintaan.

Käyttäjän PaavoVaattovaara kuva
Paavo Vaattovaara

#4
Ei kehota ulkoparlamenttiseen toimintaan. Tässähän vedotaan maahanmuuttokriittisiin kansanedustajiin, että he tekisivät jotakin ennen kuin ulkoparlamenttaariset voimat alkavat toimia.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Vaatimalla hyväksyntää ulkoparlamentaarista oman käden oikeutta kohtaan siihen toimintaan myös rohkaistaan tai kehotetaan.

Käyttäjän anoturtiainen kuva
Ano Turtiainen

Sini, Kommentistasi huokuu katkeruus, kun vihervasemmisto ei ole millään tavalla esillä kirjeessä.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Eihän "vihervasemmistolla" mitä sillä ikinä tarkoitetankaan, ole osaa ei arpaa turvapaikanhakijoiden maahantulossa, hallituksessa sensijaan istuu, Tossavaista lainaten, "mukamaahanmuuttokriittinen" persu-puolue.

Käyttäjän anoturtiainen kuva
Ano Turtiainen

Arto,

Totta ei ole vihervasemmistolla osaa eikä arpaa turvapaikanhakijoiden maahantuloon, mutta mielellään he olisivat aina näissä keskusteluissa mukana hankkimassa julkisuutta haastamalla oikeistoa.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Elän mieluummin siinä uskossa, että perussuomalaiset onnistuivat rajoittamaan maahantulijoiden määrän tuohon reiluun 30 000 henkilöön, kuin että eläisin siinä tietoisuudessa, että vihervasemmistolaiset päättäjät olisivat päästäneet tänne Ruotsin malliin rapiat 100 000 elintasopakolaista.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Jokainen olkoon uskossaan autuas, minä taas uskon siihen mitä näen. Kovasti vannoo Soini EU:n nimeen kun turvapaikanhakijoiden ongelmia pyritään ratkomaan, no tässä asiassa olen kyllä takkinsa käntäneen Soinin linjoilla.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

Oletko sinä se sama Arto Granlund jonka veli asuu Mälmössä ja kerroit että olet Ruotsi specialisti, että muiden ei kannata uskoa huhuihin mitä täällä tapahtuu? Rosengårdenistakaan et löydä ongelmia mutta tuulettelit et Slaattani on varttunut siellä, mutta et maininnut et moni huumekauppiaskin ja ihminen joka ei välttämättä hyväksy sinun elämänkatsomusta. Oletko muuten käynyt Rosengårdenissa? Mie olen.
Oletko saanut yhteyttä niihin entisiin polakki työkavereihin joiden perusteella osasit kertoa mitä puolalaiset ajattelevat? Mitä mulla on polakki frendejä niin he kyllä ajattelevat erillälailla minkä kuvan sain sinun kirjoittelusta.

Kaikki on uskossaan autuaita...

Heikki Tapani

"Katsopa vertailun vuoksi, mitä englantilainen arkkipiispa (The Most Reverend Justin Welby, Archbishop of Canterbury) sanoo tilanteesta:

-Britain has a genuine and justified fear of mass immigration and people are entitled to fear migrant influx
-It is absolutely outrageous to condemn those concerned as racist
-Justin Welby said it was essential 'genuine fear' people felt was
Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3486397/It...

Tuo on suurin piirtein täydellinen vastakohta sille, mitä Suomessa kansalaisia tai seurakuntalaisia edustavat tahot sanovat. Ero ei johdu siitä, että kansalaiset olisivat erilaisia."

Aloin muuten heti vakavasti hakemaan tietoa suomen Anglikaanisesta kirkosta. Ajatolla mäkisen seurakunnassa en enää suostu olemaan ja eskola voi vetää niqban (tai mikä lienee) päällensä niin katukuva kaunistuu.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset