AnoTurtiainen Tyytyväisyys jarruttaa kehitystä.

Gallupin mukaan Suomalaiset yhdessä

Muutama hetki sitten kiekkolegenda Teemu Selänne suoraselkäisenä julkisuuden henkilönä avasi puheen koko kansaa ahdistaneesta turvallisuusongelmasta. Teemun ulostulo aiheutti vasemmistolaista ajattelutapaa suosivissa valtamedioissamme kovaa kuohuntaa, mutta samalla madalsi presidentillemme kynnystä ottaa myös kantaa tähän vakavaan asiaan. Emme koskaan saa tietää olisiko presidenttimme kyseisestä aiheesta puhunut tällä kansaa koskettavalla sävyllä, jos Teemu ei olisi avannut peliä ensin.

 

Valtamediassamme keskustellaan parhaillaan gallupista jossa kansamme lähes yksimielisesti seisoo presidenttimme valtionpäivän avajaispuheen takana, joka liittyi hallitsemattomaan maahanmuuttoon. Teemun sekä presidentin ulostulo ja niiden yhteisvaikutus kertoo voimasta joka yhteistyöllä saadaan aikaan. Kyseisenlainen yhteisvoima on elintärkeä voimavaramme, jota tulemme tarvitsemaan nyt ja tulevina epävakaina aikoina paljonkin.

 

Hallitsematon maahanmuutto on nyt akuutti ongelmamme, ja sille on ennustettu myös huomattavaa kasvua lähitulevaisuudessa. Tässä meitä yhdistävässä galluphuumassa meidän on hyvä muistaa että ongelmat eivät ole vielä hallussa. Olemme vasta kyenneet yhdistämään voimiamme ja todenneet lähes yksimielisesti että meidän ei tarvitse kaikkia auttaa, eikä sietää meihin kohdistuvia uhkia. Nyt alkaa se ei niin mieleinen työ, jossa on varmasti välillä myös joidenkin tunteet koetuksella. Tietyn tahon ei ole hyvä kerskua, että on ”rasisti” syyttelystä huolimatta ajaneet kyseistä linjaa jo vuosia. Ei ole hyvä myöskään syytellä jos jotkut ovat asioista olleet toista mieltä. Kaikkien etu on että etenemme yhteistä linjaamme. Mahdolliset laittomuudet hallitsemattoman maahanmuuton tapahtuma-ajoilta selvitellään ajallaan, kun asiat on ensin saatu hallintaan.

 

Pakolaisryhmän kimppuun käytiin brutaalisti Murmanskissa. Yökerhosta poistuttuaan venäläismiehet olivat pieksäneet pakolaiset pahasti, kirjoittaa verkkouutiset. Meidän täytyy nyt pikaisesti toimia myös senkin vuoksi, ettei meillä lähitulevaisuudessa keskustella gallupeista jossa otetaan kantaa vastaavanlaisille meidän tekemille brutaaleille iskuille pakolaisryhmiä kohtaan. On aika aloittaa yhteistyö katupartioiden, poliisin ja puolustusvoimien välillä. Me olemme kaikki samaa porukkaa. Meihin kuuluu myös maahanmuuttajia, jotka ovat jo integroituneet yhteiskuntaamme. Me kaikki haluamme säilyttää turvallisuutemme ja rakentamamme hyvinvointimme. Haluamme myös auttaa apua tarvitsevia varojemme mukaan. Auttamista ei kuitenkaan ole se, että maahan päästetään hallitsemattomasti ja laittomasti porukkaa. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän paskapuhetta kuva
Teemu Paavilainen

Luultavasti nuo Murmanskin tapahtumat alkavat yleistymään. Suunnilleen vastaavanlainen tapaus oli ollut Ruotsissakin.

Kun poliisi ei puutu näiden perseilyhin, tavalliset ihmiset joutuvat toimimaan. Ikävä kyllä toimintatavat usein ovat yhtä brutaaleja kuin näillä ahdistelijoilla...

On aivan selvä että halaamalla ja valistamalla ei saada minkäänlaisia tuloksia

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Sanon varmaankin heti itseni irti tuosta me-porukasta vai ketä se tarkoittikaan?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset