AnoTurtiainen Tyytyväisyys jarruttaa kehitystä.

Poliittinen sotatila Suomessa

  • Tarja Halonen kuuntelee Presidentti Niinistön arvopuhetta
    Tarja Halonen kuuntelee Presidentti Niinistön arvopuhetta
  • Presidenteissä on eroja By Sebastian Tynkkynen
    Presidenteissä on eroja By Sebastian Tynkkynen

Maassamme käytävä poliittinen sota on nyt noussut kukoistavan maahanmuuttobisneksen ansiosta isoihin mittasuhteisiin, ehkä isoimpiin mitä se on ollut koko historiamme aikana.

 

Eilinen presidenttimme puhe kansanedustajille ei ole ehkä vielä poikinut poliisille tutkintapyyntöä vasemmiston puolelta. Vastaava puhe muutama viikkoa sitten jonkun muun lausumana olisi varmasti määritelty medioissa rasistiseksi vihapuheeksi.

 

Yle, joka on toiminut poliittisessa sodassa vasemmiston järeimpänä aseena, ei sietänyt presidenttimme arvopuhetta. Yle nimittäin päätti sensuroida presidentin puhetta Yle areenassa olevaan nauhoitukseen mykistämällä äänen tietyiltä kohdilta puhetta. Iskikö Yle tällä teollaan viimeisen naulan arkkuunsa. Hallitus suhtautuu negatiivisesti Yleen ja haluaa uudistaa koko Yleisradion, kirjoittaa Helsingin Sanomat.

 

Yle kuvasi edellisen presidenttimme Tarja Halosen ilmeitä  nykyisen arvojohtajamme puhuessa ja kyllähän noista Halosen ilmeistä on luettavissa vähintäänkin sotatila joka tästä Niinistön puheesta kääntyi ylivoimaksi kansan puolelle.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Seurasin tv-lähetystä ja todellakin ääni hävisi aika-ajoin. Onneksi radion puolelta ääni kuului koko ajan mutta ei ollut aivan synkroonissa tv:n kuvan kanssa.

Oliko se tarkoituksellista sabotointia, sitä en tiedä. Osaamattomuutta se ainakin oli, kyllä tekniikan pitäisi toimia valtakunnan tärkeimmissä tapahtumissa.

Presidentin puhe oli harvinaisen selvää tekstiä. Ihmeellistä, että jotkut vihervastemmiston edustajat eivät ymmärrä kuulemaansa eivätkä edes lukemaansa.

Heidän mielestään Presidentti siis esittää kansainvälisistä sopimuksista luopumista. Jos luetun ymmärtäminen on entisellä puhemiehellä ja suuren puolueen puheenjohtajalla on näin heikkoa, olen aivan tyrmistynyt. Presidentti puhui mm. "elintasopakolaisista". Vassareiden pitäisi kertoa mikä on se kansainvälinen sopimus johon olemme sitoutuneet elintasopakolaisten vastaanottamisessa?

Kirkon ulkomaanavun toiminnanjohtajakin sekoilee. Miksi Suomi, maailman rikkaimpiin kuuluva maa, valittaa 30 tuhannesta elintasopakolaisesta, joiden matka tänne Pohjan perukoille on maksanut useita tuhansia euroja. Uganda selviytyy miljoonasta pakolaisesta ja antaa vielä maatilkunkin käyttöön. Voivoi tätä tyhmyyttä! Toiminnanjohtajan kannattaisi selvittää itselleen, paljonko yhden pakolaisen kulut per päivä on Suomessa ja Ugandassa.

Presidentti puhui kansainvaelluksesta ja sen hillitsemisestä. Hän esitti konkreettisia toimia; EU:n ulkorajojen valvontaa ja pakolaisleirien olosuhteiden parantamista.

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

→ ”.. maahanmuuttobisneksen..”
Joku päivä sitten oli eräässä espanjalaisessa lehdessä tarinaa pakolaisvirran rahapuolesta. Siinä todettiin muun muassa, että Italian kolme suurinta mafialiikettä (Camorra, Cosa Nostra ja 'Ndranghet) keräävät asialla miljardeja ja että tämä liiketoiminta on jo suurempaa kuin huumebisnes.

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Tökeröintä oli todellakin YLE:n sensuurilinjan jatkuminen.
Ja vielä istuvan presidenttimme kohdalla.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset