Puolustaako ammattiliitot palkansaajien etua kaikkein isoimmassa uhassa?

Yhteiskunnassamme parhaillaan eri tahot yrittävät saada huomion siirrettyä keskusteluillaan pois hallitsemattomasta maahanmuutosta ja sen aiheuttamista ongelmista. Ammattiliittojen edustajilta ei saa suunvuoroa kun he ottavat kantaa yhteiskuntasopimus asiaan. Paasataan hallituksen vihjailemista pakkolaista ja sitä pidetään maailman isoimpana uhkana. Hallitsematon maahanmuutto sivuutetaan ammattiliittojen puolelta kokonaan sanomatta siitä sanaakaan.

Muutama kuukausi sitten ammattiliittojen johdolla osoitettiin mieltä hallituksen pakkolakeja vastaan.  Järjestettiin massiivisia lakkoja ja uhkailtiin pysäyttää koko Suomi. Kaikissa näissä oli takana ammattiliittojen pyhät sanat ”palkansaajan asialla”.

Hallitsemattoman maahanmuuton vuoksi ollaan jo otettu lisää valtion velkaa. Turvallisuustilanteemme on heikentynyt huomattavasti. Poliisi, rajavartiosto ja puolustusvoimat tarvitsevat lisää varoja ongelman vuoksi. Kukaan ei osaa edes ennustaa kuinka kalliiksi tämä ongelma tulee yhteiskunnallemme. Tulevaisuus näyttää enemmän kuin epävakaalta. Päättäjät eivät reagoi ongelmaan riittävällä tavalla ja ongelmat vain lisääntyvät yhteiskunnassamme.

Eikö ammattiliitot ymmärrä että heidän edustamansa palkansaajat joutuvat tulevien leikkauksien kautta nämä ongelmat maksamaan karvaasti. Myös palkansaajien turvallisuus on heikentynyt. Kuvitteleeko ammattiliitot että varat näihin ongelmiin tippuu taivaasta. Ammattiliittojen olisi pitänyt puolustaa palkansaajia tässä asiassa jo silloin kun ongelma oli alussa. Olisi pitänyt luoda painetta maan päättäjien suuntaan vähintään yhtä rajusti, kuin muutama kuukausi sitten pakkolakien vuoksi. Nyt on viimeinen hetki myös ammattiliittojen toimia tämän ongelman haltuun saamiseksi.

Viimeisimpien tietojen mukaan 75% kansalaisista vastustaa nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa. Heidän joukossa on iso osa ihmisiä, joiden jokaisesta palkasta ammattiliitot leikkaavat siivun omaan toimintaansa. Ammattiliittojen toimintaa rahoittaa myös valtio, jonka myös palkansaajat maksavat verojen kautta. Näiden palkansaajalta kerättyjen varojen tarkoituksena on ammattiliittojen ajaa palkansaajien etua kaikissa asioissa. Ehkä ammattiliittojen panostaminen TV mainoksiin kertoo siitä että palkansaajat ovat jo ammattiliittojen mitättömän toiminnan tiedostaneet ja kato liitoista on jo alkanut.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu